News

Zo zagen Justin Bieber en deze andere celebs er 10 jaar geleden uit

De afgelopen decennium zijn heel veel bekende artiesten veranderd qua looks. Sommigen waren vroeg haast onherkenbaar! Wij laten het je in een shot zien: één foto van tien jaar geleden en één foto van nu. Ben je benieuwd hoe een aantal celebs er tien jaar geleden uitzagen? Kijk dan snel verder.

1. Justin Bieber

Justin Bieber is in 2009 bekend geworden doordat hij gescout werd door zijn grote idool Usher op YouTube. Hij was toen nog maar vijftien jaar. Het was het liedje 'Baby' waarmee hij een grote hit scoorde. Hij had toen nogal een opvallend kapsel, daarmee onderscheidde hij zich van de rest. De getrouwde Bieber heeft nu een andere haarlook en heeft nu een soort baggy style gekregen. Justin Bieber transformatie

2. Ariana Grande 

Actrice, model en zangeres, Ariana Grande heeft het allemaal. Ze werd bekend met haar rol 'Cat' in het programma 'Victorious' en 'Sam en Cat'. Ze viel vooral op met haar rode haren en droeg af en toe een hoge staart. Met haar geweldige single 'The Way' met Mac Miller, wist ze de top tien te behalen in Amerika, maar met het nummer 'Problem' behaalde ze pas echt de wereldlijst. Nu is Ariana nog steeds hard aan 't werk met haar albums. Ze haalt de ene hit na de ander. Enne... de ponytail is nog steeds onvergetelijk! Al is ze wel veranderd van haarkleur. 

Ariana Grande transformatie

3. Kylie Jenner 

Van deze celebrity is geen genoeg te krijgen. Kylie Jenner wist een goede indruk te maken op het internet. Door mee te doen aan 'Keeping Up with the Kardashians' is ze beroemd geworden. Al snel lanceerde ze haar eigen make-up 'Kylie Cosmetics' en met groot succes: ze wist meer dan miljoenen volgers te bemachtigen. Kylie's transformatie is wel het meest besproken onderwerp. Het is dan ook niet onbekend dat ze hier en daar wat heeft laten veranderen aan haar lichaam. 

Kylie Jenner transformatie

4. Kim Kardashian 

Nog één Kardashian-lid. Maar deze Kardashian heeft wel heel véél indruk weten te maken op het publiek met haar vrouwelijke lichaamsvormen. Ze heeft ook nog eens gezorgd dat de hele familie Kardashian beroemd is geworden. Ook op haar Instagram weet ze indruk te maken met haar verandering van 'looks'. Van make-up tot aan haar kledingstijl, ze is een groot voorbeeld voor velen. Dit jaar heeft ze haar blonde haarlokken ingeruild voor haar eigen haarkleur.

Kim Kardashian transformatie

5. Harry Styles 

In de voormalige Britse band 'One Direction' was Harry Styles al opvallend door zijn lange en rossige haren. Toen One Direction er mee stopte, zette hij er zeker geen punt achter. In 2017 bracht de knapperd namelijk zijn eerste solo uit: Sign of the Times en heeft inmiddels al een paar concerten achter de rug. Hij is wel wat veranderd in zijn kledinggedrag. Bij Saturday Night Live droeg de zanger namelijk: hakken, nagellak en een doorschijnende blouse. We kunnen aannemen dat Harry deze style blijft behouden, want ook op zijn Instagram weet hij geen genoeg te krijgen van deze style

Harry Styles transformatie

6. Lady Gaga 

Ppp...pokerface, met dit nummer brak Lady Gaga door. De kleding die de artiest droeg waren op dat moment zeer indrukwekkend en haar fans konden er geen genoeg van krijgen. In 2010 werd ze zelfs tijdens de Shockwaves NME Awards zowel tot best geklede als slechtst geklede artiest gekozen. Haar kleding werd ook wel 'het levende kunstwerk' genoemd. Nu is haar kledingstijl wat stiller geworden. Ook heeft ze meegedaan aan de geweldige film 'A star is Born'. De film krijgt namelijk drie nominaties. 

Lady Gaga transformatie

7. Adele

Adele is een Britste popzangeres. Met haar de nummers 'Rolling in the Deep' en 'Make you feel my Love' wist ze wereldwijd hoog te scoren in de muzieklijsten. Bij deze zangeres kunnen we echt spreken van een 'transformatie'. Ze is in de tussentijd heel wat veranderd qua uiterlijk en dat viel de fans het meest op bij het feestje van de rapper 'Drake'. Ze is aardig veel afgevallen en zit na een heleboel tegenslagen nu veel beter in haar vel :-).

Adele transformatie

8. Christina Aguilera 

Na een lange tijd niks gehoord te hebben van Christina Aguilera, heeft de Amerikaanse zangeres toch weer een aantal concerten achter de rug dit jaar. Ze heeft een aantal nummers waarmee ze Grammy's wist te behalen. Christina stond altijd bekend om haar platinablonde haar en was van zichzelf heel dun. Inmiddels is ze in 2014 bevallen van haar tweede kindje en is ze sindsdien naar het formaat 'volslank' gegaan. Ze is dan ook trots op haar vrouwelijke rondingen. 

Christina Aguilera transformatie

9. Zac Efron 

We kennen Zac Efron allemaal wel als acteur van de bekende High School Musical-films. Veel meiden waren gek op zijn uiterlijk. De afgelopen tijd heeft de acteur heel wat kapsels gehad. De laatste keer verfde hij zijn haar platinablond en daarvoor had Zac allerlei strepen in zijn haar. Er kwam daarop veel commentaar op Instagram. Ook moest hij kortgeleden met spoed naar het ziekenhuis. Ben je benieuwd waarom? Lees het hier

Zac Efron transformatie

10. Justin Timberlake 

De zanger Justin Timberlake had onder andere met zijn liedjes 'Sexyback' en zijn boyband 'NSYNC' veel invloed op de muzieklijsten. Zijn fans waren gek op zijn sexy curly hair destijds en zijn kledingstijl was meestal baggy. Het is altijd maar de vraag of hij kiest voor een casual look of dat hij gaat voor 'Suit and Tie'. 

Justin Timberlake transformatie

Jiami Vaes tien jaar geleden

Ook de vriendin van de Nederlandse Lil Kleine: Jiami Vaes, heeft hier en daar aan zichzelf laten sleutelen. Nieuwsgierig hoe zij er tien jaar geleden uit zag? Bekijk het hieronder:

Hoe Jiami er nu uitziet

 

Beeld: Getty Images 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook