Celebs

Zo gaat het nu met de band Tokio Hotel

Ken je ze nog? De donkergeklede band uit Duitsland genaamd Tokio Hotel. De mannen scoorden in de zeroes hits met Schrei, Monsoon (Durch den Monsun) en Ready, Set, Go! Daarnaast wonnen ze prijzen, maakten ze albums en waren ze een opvallende verschijning. Benieuwd hoe het nu met bandleden Bill Kaulitz, Tom Kaulitz, Georg Listing en Gustav Schäfer gaat? Lees dan snel verder.

Zo gaat het nu met de mannen van Tokio Hotel

Tweelingbroers Bill en Tom Kaulitz en de overige bandleden Gustav Schäfer en Georg Listing hielden vroeger wel van een beetje shockeren: piercings, zwartgelakte nagels, opvallende kapsels, aparte sieraden en donkere kleding. Inmiddels gaan ze iets kleurrijker door het leven, maar maken ze nog steeds muziek! Na een break van vijf jaar heeft die band in 2017 de draad weer opgepakt. In 2019 brachten ze hun nieuwste nummer Chateau uit en momenteel zijn ze op wereldtournee. ​Goed bezig. Op deze foto uit 2006 zie je hoe de boys er vroeger uitzagen.

tokio hotel

Van links naar rechts: Gustav, Georg, Bill en Tom.

Zo gaat het nu met de bandleden van Tokio Hotel:

Gustav Schäfer

Gustav is de 31-jarige drummer van de band. Hij is in 2014 getrouwd met zijn vriendin Linda met wie hij nog steeds samen is. Ze hebben samen een lief dochtertje die hij als een waar prinsesje behandelt. Zo plaatst hij op Instagram een foto waarop hij haar nageltjes lakt. Zijn andere grote hobby is barbecueën. In 2018 combineerde hij dit met zijn andere grote passie en zo ontstond zijn eerste DRUMS'N'BBQ event in Berlijn. 

Zo ziet Gustav er nu uit:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Gustav Schäfer (@gustavschaefer) op

Georg Listing

Georg is met zijn 32 jaar de oudste van de band. Hij is nog steeds basgitarist van Tokio Hotel, maar heeft zijn lange lokken inmiddels ingeruild voor een kort koppie. Via Instagram laat hij weten al twaalf jaar samen te zijn met de liefde van zijn leven. Ook poseert hij vaak met een lief hondje. 

Zo ziet Georg er nu uit:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Georg Listing (@georglisting) op

Bill Kaulitz

Deze excentrieke man is inmiddels 30 jaar en nog steeds leadzanger van de band. Naast zingen heeft Bill nog veel meer gedaan de afgelopen jaren. Zo sprak hij een stem in voor een kinderfilm, stond hij model voor PETA, liep hij een modeshow voor Dsquared2 en was hij jurylid bij het tiende seizoen van het Duitse Idols. Tegenwoordig heeft hij zijn eigen kledinglijn MAGDEBURG - LOS ANGELES en heeft hij zijn zwarte lokken ingeruild voor een korter blond kapsel. Ook de smokey eyes zijn verdwenen, maar knap is-ie nog steeds.

Zo ziet Bill er nu uit:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Bill Kaulitz (@billkaulitz) op

Tom Kaulitz

Tom Kaulitz is de tweelingbroer van Bill en gitarist van Tokio Hotel. De twee zijn nog steeds erg vaak samen blijkt uit Instagram posts. Tom Kaulitz trouwde in 2015 met model Ria Sommerfeld, maar de twee gingen al vrij snel uit elkaar. Sinds 2019 is hij de man van niemand minder dan topmodel Heidi Klum. Volgens haar is Tom 'de liefste en zorgzaamste man ter wereld'. Terwijl zijn tweelingbroer zijn zwarte hairdo inruilde voor wat blonds, deed Tom het tegenovergestelde. In plaats van blonde dreadlocks rockt hij nu lange donkere haren. 

Zo ziet Tom er nu uit (middelste, tussen vrouw Heidi Klum en broer Bill Kaulitz):

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Bill Kaulitz (@billkaulitz) op

Ken jij de meidengroep KUS nog? Hier lees je hoe het nu met hen gaat.

Beeld: Getty Images

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook