Films & Series

Netflix films: The Founder

Heb je dit weekend geen plannen en wil je gewoon lekker op de bank ploffen en naar een heerlijke Netflix-film kijken? Iedere week delen wij een Netflix filmtip met je, zodat je voor alle movie nights genoeg inspiratie hebt. Deze film is voor alle McDonald’s lovers onder ons: The Founder. Benieuwd waar deze film over gaat? Je leest hieronder alles over deze nieuwe Netflix filmtip. 

Netflix films: The Founder

McDonald’s fans opgelet, want er staat sindskort een film op Netlfix die je als Maccie-lover zeker moet zien: The Founder. De film gaat over de mislukte deur-aan-deurverkoper Ray die bijna failliet gaat. Dan ontmoet hij de twee broers McDonald die samen een hamburgertent runnen die heel succesvol is. Ray ziet kansen, maar hij moet alleen nog van de twee broers zien af te komen. Hoe hij dat doet? Daar moet je dit weekend maar de film voor kijken. 

Watch on YouTube

Tip voor als je The Founders gaat kijken op Netflix: haal Maccie in huis, want je krijgt hier gegarandeerd zin in als je naar de film kijkt. Wil je liever een romantische film kijken? Dit zijn de leukste romantische movies om met je lover te kijken. 

Beeld: iStock