News

Temptation Island's Joshua geeft update na auto-ongeluk: ''Ik ben blij dat ik nog leef''

Temptation-hunk Joshua Feytons belandde vorige week in het ziekenhuis nadat hij betrokken was bij een zwaar auto-ongeluk. Hij reed hard achter op een vrachtwagen, waarna zijn auto total-loss werd verklaard. Heftig. Zijn management liet al wat los over de situatie, maar nu heeft ook Joshua zelf gereageerd. Benieuwd wat hij te zeggen heeft? Lees dan snel door.

Joshua is blij dat hij nog leeft na auto-ongeluk

Vorige week werden we ineens opgeschrikt met naar nieuws: Temptation-verleider Joshua was gewond geraakt bij een zwaar auto-ongeluk. Inmiddels heeft Joshua zelf gereageerd op het incident. Via Instagram laat hij weten: “Alleen maar positieve vibes, ik ben blij dat ik nog leef. Mijn liefde gaat uit naar iedereen die voor me heeft gebeden. Ik hou van jullie allemaal! Ik kom er snel weer bovenop. Een nieuwe dag is een cadeautje.” Gelukkig gaat het dus beter met hem. Wel schrokken wij toen we de foto's zagen, maar ook dat komt helemaal goed.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door JOSHUA FEYTONS (@joshuafeytons) op

Management Joshua reageert op het ongeval

Na een week laat Joshua dus eindelijk iets van zich horen. Hiervoor moesten we het doen met de informatie die zijn management naar buiten bracht. Op de dag van het ongeval liet zij weten dat Joshua buiten levensgevaar verkeerd en rust en privacy wil tijdens zijn revalidatie. “Hij wordt momenteel verzorgd aan zijn verwondingen door een bekwaam team aan specialisten en maakt het naar omstandigheden goed. In een later stadium zal hij zelf een update geven over zijn toestand." 

Bron: lovereality | Beeld: RTL

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved