News

Temptation Island’s Joshua gaat acteren in deze YouTube-serie

Joshua kennen we allemaal als verleider in Temptation Island, later door zijn ‘floshua’ in ‘Adam Zkt. Eva VIPS én zijn deelname aan Ex On The Beach Double Dutch: All Stars. Inmiddels is het even stil rondom de verleider en dat is misschien wel omdat hij bezig is met een acteerklus in een YouTube-serie. Benieuwd welke? Dat lees je hier.

Temptation’s Joshua gaat acteren

Goed nieuws als je hottie Joshua Feytons mist, hij gaat namelijk binnenkort in een YouTube-serie spelen. Hij heeft namelijk een rol te pakken in de nieuwe serie Fitgirl op het YouTube-kanaal van de NPO. Hij maakte dit gisteren bekend op zijn Instagram met onderstaande foto en schreef hierbij: ”Mijn 1 ste roll in een Tv-Serie 🤯 nooit mogen dromen om deze kans te krijgen! De cast was super chill en voelde me heel rap thuis bij deze retards ! Love you famm❤️ skrrtt’. Je kan hem mee volgen vanaf vrijdag bij Powned op NPO 3 en op het youtube- kanaal van NPO 3 #fitgirls”

View post on Instagram
 

NPO Fitgirls

Fitgirls gaat over over jonge vrouwen in sportschool Gymtasia. De dames struggelen met hun figuur en proberen om van hun ongezonde gewoontes af te komen. Een van de meiden wordt verliefd op Gio en die rol wordt gespeeld door Joshua. Andere acteurs die meespelen in de serie zijn May Hollerman die misschien kent van Brugklas, Zoë Livay uit The Voice of Holland en Carre Albers van de serie Vakkenvullers.

Must reads 👀