News

‘Jakka met bontkraag:’ fans zijn woedend op Famke Louise

Werd ze vorig jaar nog uitgeroepen tot ‘Dom Bontje’, begint 2020 al niet veel beter voor Famke Louise. De 21-jarige zangeres raakte in opspraak nadat ze op Instagram een foto deelde waarop ze naast een stapel bontjassen is ze zien. De verbazing van haar fans was groot toen ze zich in het bijschrijft afvroeg welk bontje haar het beste zou staan. 

Famke Louise maakt het te bond 

Je zou toch echt denken dat iedereen tegenwoordig wel twee keer nadenkt voor ze zich op straat begeven met een bontje. Het dragen van dieren is anno 2020 namelijk echt not done. Famke Louise hecht weinig waarde aan die boodschap. Ze haalde de woede van haar fans op de hals door op Instagram een foto te plaatsen waarop ze over een markt loopt met honderden dode dieren. Pijnlijk! Famke zelf verwijderde haar foto al snel, waarschijnlijk omdat ze in korte tijd werd overspoeld met negatieve reacties. Haar normaal zo trouwe fans bestempelden haar binnen no-time als dierenbeul en plaatsten reacties als ‘dit is echt walgelijk’. 

Instagramgebruiker Vegetarische Bitterbal plaatste de foto op zijn eigen account. Zie het resultaat hieronder.

View post on Instagram
 

Dom Bontje

Het is niet de eerste keer dat Famke Louise in opspraak komt om haar acties. Stond ze al eens onder vuur omdat ze een fan belachelijk maakte en ook werd ze vorig jaar werd ze door de Bont voor Dieren uitgeroepen tot ‘Dom Bontje’. De influencer heeft bijna een miljoen volgers, maar een erg goed voorbeeld is Famke niet voor de jeugd, volgens de organisatie. Famke draagt niet alleen zelf graag bont, ze zingt er ook nog eens over in veel van haar hits. Volgens de vlogger was ze op de markt te vinden vanwege de inkoop van haar kledinglijn FL by Famke Louise die ze vandaag lanceert. Misschien was de foto dan ook wel een stunt voor een beetje publiciteit? Who knows. Over ‘jakka met bontkraag’ gesproken… 

View post on Instagram
 

 

Bron: AD | Beeld: BrunoPress 

Must reads 👀