News

Dit is waarom Zara-Lizzy niet meer in de vlogs van Monica Geuze is te zien

Zeg je Monica Geuze, zeg je Zara-Lizzy. Tenminste, tot een paar maanden geleden was dat wel zo. Toen konden we nog van elk klein stapje in de ontwikkeling van de kleine dreumes genieten. Inmiddels is het dochtertje van de vlogster sinds een aantal maanden bijna niet meer in beeld te zien. In haar nieuwste video legt Monica uit hoe dat komt.

Alleen doordeweeks

Als je een trouwe volger bent van de 24-jarige influencer, zal het je niet zijn ontgaan dat er wat veranderd is in de vlogs van Monica Geuze. Bracht ze ons eerst altijd op de hoogte van het wel en wee van de kleine Zara-Lizzy, ook toen het een stuk minder goed ging met de dreumes, lijkt er sinds een tijdje wat veranderd. Zeker sinds de break-up tussen haar en voetballer Lars Veldwijk, valt het op dat het dochtertje van de twee een stuk minder in beeld is. Eigenlijk is er in haar vlogs sowieso een stuk minder te zien van wat ze in haar vrije tijd doet met haar dochtertje Zara-Lizzy. De nieuwste video van de vlogster geeft gelukkig meer duidelijkheid.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door MONICA GEUZE (@monicageuze) op

Eigen persoonlijkheid

In de Q&A krijgen we eindelijk uitleg over het ontbreken van de kleine Zara-Lizzy in de vlogs van Monica. Nee, de kleine meid is niet ineens verdwenen en speelt nog steeds een hele grote rol in het leven van Monica, maar ze wordt alleen een beetje meer beschermd. 'Toen Zara-Lizzy nog een baby was had ik er minder moeite mee om haar te laten zien in mijn vlogs, maar nu ze ouder wordt krijgt ze echt een eigen persoonlijkheid,' aldus Monica. 'Ze heeft geen idee dat ze gefilmd wordt en ik vind dat ik haar daar tegen moet beschermen.' Benieuwd naar het hele verhaal? Bekijk de Q&A hieronder. 

Beeld: BrunoPress

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook