News

Vergeet monopoly: vanaf nu speel jij DrinkoPoly op de zaterdagavond

Monopoly: wie kent het niet? Hét spel waarbij jij uren aan tafel zit om zoveel mogelijk straten en huizen te bemachtigen en natuurlijk te eindigen met zoveel mogelijk geld op zak. Hoewel Monopoly heel erg leuk is, is het niet echt een drankspel voor op de zaterdagavond. Maar let op: DrinkoPoly is daar absoluut wél geschikt voor. Dit spel is het perfecte begin voor een avondje stappen en moet jij hebben!

Het bordspel DrinkoPoly ziet er bijna hetzelfde uit als het oude, vertrouwende spel monopoly, maar toch zijn de twee compleet verschillend. In plaats van zoveel mogelijk straten te bemachtigen en geld te verdienen is het bij deze versie de bedoeling om alle taken te volbrengen en op die manier als eerste je reis te eindigen.

Met drank
Het bord heeft 44 velden met daarop verschillende opdrachten. Deze opdrachten kunnen bijvoorbeeld zijn: bezoek een bar, neem een shotje of ga naar een nachtclub. Daarnaast kun je ook op een vakje komen met daarop een speciale activiteiten. Een potje truth or dare of een potje armworstelen zijn voorbeelden van die activiteiten.

Dit spel wordt sowieso een geliefd spel voor jou en je vriendinnen. Weg met die standaard drankspelletjes zoals ‘bussen’ of ‘bierpong’: vanaf nu spelen jullie alleen nog maar DrinkoPoly! Je koopt het spel hier voor €29,95. Laat dat avondje stappen maar komen ;-).

Houd jij niet zo van drankjes, maar ben je niet vies van een potje valsspelen? Dan is deze variant van monopoly misschien wat voor jou!

Bron: elkedagkoopjes.nl 

Must reads 👀