News

Er bestaat nu een monopoly voor valsspelers en het is géweldig!

Kun jij het niet laten om stiekem vals te spelen tijdens een ouderwets spelletje monopoly? Met deze speciale editie van het spel hoef jij niet langer meer geheimzinnig te doen.. Bij deze variant is valsspelen juist nodig! Dreams dó come true.

Valsspelen
Was jij als kind ook zo gek op het spel monopoly? En baalde je er ook zo van dat je ouders altijd wonnen? Niets wat een portie valspelen niet kan voorkomen. ;-) Maar dat vonden je ouders natuurlijk not done. Ben jij een echte cheater? Dan is deze speciale editie van monopoly écht iets voor jou. Deze editie staat compleet in het teken van…valspelen!

Monopoly
Het spel werkt nog steeds hetzelfde: de persoon met het meeste geld op het einde van het spel wint. Toch is er één groot verschil: je mag namelijk valsspelen. In het spel zitten speciale kanskaarten waarmee je kan valsspelen. Lukt het je om vals te spelen, zonder dat de rest het ziet? Dan krijg je een beloning. Word je betrapt? Dan zijn er consequenties… Bij deze variant van het populaire spel is er geen bank. Alle spelers zijn de bank. Klinkt als een geweldig spel, toch?

Trommel dus snel je besties op voor een ouderwets avondje spelletjes spelen en laat het valsspelen beginnen! Niet zo'n valsspeler? Dan is er ook een variant met hondensoorten.

Monopoly valsspelenMonopoly valsspelenmonopoly vallspelen

Bron: 9GAG, Inquier | Beeld: 9GAG, iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved