Food

Jumbo introduceert: frikandel speciaal salade

Je kent de bekende kuipjes in het koelschap vast: van eiersalade, tot krabsalade of misschien is jouw favoriet wel de kipsaté-salade. Heerlijk om een broodje tijdens de lunch of op een toastje tijdens de borrel. Jumbo introduceert een nieuwe oer-Hollandse variant: frikandel speciaal salade. Is dit er één in de categorie 'vies lekker'? 

Frikandel speciaal spread bij Jumbo

Van carpaccio, boerenkool tot de pannenkoek met frikandel speciaal en oja, niet te vergeten de frikandel speciaal-burger. Deze Nederlandse snack is een hit en dat bleek maar weer toen Lidl vorig jaar een stunt uithaalde met de 'frikandel speciaal spread'. De supermarktketen kondigde de spread aan op 1 april en moest fans teleurstellen. Er bestond helemaal geen frikandel speciaal-spread.

frikandel speciaal spread

Uitverkocht

Nu dacht supermarkt Jumbo 'beter goed gejat, dan slecht bedacht' en maakte onlangs bekend de salade te gaan verkopen. Dit keer geen 1 april, want de salade ligt echt in de schappen. Sterker nog, de bijzondere salades gaan als warme broodjes over de toonbank en is op meerdere plekken al uitverkocht. No worries, want volgens Jumbo wordt de salade gewoon weer aangevuld.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook