Fashion

Dit zijn ze: de 9 fashion trends voor 2020

2019 is alweer voorbij. Dat betekent niet alleen tijd voor goede voornemens, maar ook een heel nieuw jaar met de opkomende fashion trends van 2020. And you’re gonna love it! De trends van afgelopen jaar waren weer grandioos, maar we doen er nog een schepje bovenop het aankomende jaar. Er komen namelijk enkele items van vroeger terug. Benieuwd welke? Lees en kijk dan snel verder. 

1. Neon

De kleur neon was vorig jaar al een grote trend, maar ook dit jaar blijft neon zich voortzetten. Aan het begin van 2020 gaat neon vooral een grote rol spelen. Met de lente ga je deze felle kleuren dus veel spotten. Combineer de opvallende kleur met een zwart fashion item en you’re good to go. Neon samen dragen met een zwarte kleur zorgt namelijk voor een goed contrast in jouw outfit.

View post on Instagram
 

2. Polka dots

Ze zijn weer terug van weggeweest: de polka dots. En nee, dit keer is het niet voor je oma, maar echt een kledingstuk die jij gaat rocken de aankomende seizoenen. De lente- en zomer fashionweek zaten namelijk vol met de stippen.

View post on Instagram
 

3. Strepen

De strepen blijven ieder jaar weer terugkomen. En eigenlijk is het nooit fout als je dit item draagt. Meestal zijn de lijnen horizontaal, alleen nu maakt het niet meer uit, want de strepen mogen alle kanten opstaan. Zolang het maar een lineaire lijn is. 

View post on Instagram
 

4. Faux leather in alle kleuren

We hebben al flink gebruikgemaakt van de trend ‘imitatieleer’ afgelopen jaar. Meestal is imitatieleer zwart. Een beetje saai vind je ook niet? Het wordt dus tijd om er wat kleur aan toe te voegen. Het mag iedere kleur zijn, maak het zo gek als jij ‘t wil. 

View post on Instagram
 

5. Puffy shoulder

Ja, deze trend gaat ook gewoon door in 2020. De pofmouw was al een aantal seizoenen te zien op de catwalk bij de fashion weeks. Dit jaar komen er alleen meerdere soorten gepofte mouwen voorbij. Je kan hem dus gewoon in je kast laten hangen! Heb jij even geluk :-). 

View post on Instagram
 

6. Chunky boots

Deze boots kunnen niet alleen onder een gave spijkerbroek, maar vanaf nu ook onder een vrouwelijke lange jurk. Je bent op die manier stoer met classy tegelijk. Wees bij chunky boots niet bang om van alles uit te proberen, ze zijn namelijk heel makkelijk met andere fashion items te stylen. 

View post on Instagram
 

7. Pastel bucket hats

We zagen de vissershoedjes al overal in 2019. Meestal hadden ze dan een niet zo opvallende kleur. Werd jij gek van deze trend? Dat is jammer, want emmerhoedjes zetten zich ook voort in 2020, alleen dan met pastelkleuren. Van de citroen kleur tot aan licht beige, met dit fashion item is ieder outfit onweerstaanbaar.

View post on Instagram
 

8. Faux leather boilersuits en jumpsuits

Je trekt het aan and you’re ready to go. Deze pakken zijn super handig. Je hoeft niet uren na te denken wat je op je spijkerbroek aan doet. En het staat ook nog eens super leuk en fashionable :-). 

View post on Instagram
 

9. Peplum top

Ja zeker, je ziet het goed: dit fashionitem gaat een comeback maken deze maanden. Zodra de lente en zomer op de loer staan kan jij de peplum top weer uit je kledingkast trekken. Ze komen in allerlei soorten zoals: jurken en ook in dagelijkse casual streetwear tevoorschijn. Goed nieuws: ze verbergen je onderbuik en andere onvolkomenheden. 

View post on Instagram
 

10. Shiny details

Hoewel de feestdagen er weer op zitten, betekent dit niet dat we niet meer mogen shinen. Metallic details zijn hot! Deze toffe metallic tas van Won Hundred staat hoog op onze wishlist. Deze geeft je saaie outfit gelijk een flinke upgrade. De tas is verkrijgbaar in de kleuren zilver, blauw en roze. Leuk detail: er zit ook een verstelbare band met logo bij! Je kunt de tas dragen als een schouder- of heuptas. Love it!

View post on Instagram
 

Ben jij een echte beauty lover en ook benieuwd naar de make-up trends? Check ze hier

Bron: TheTrendSpotter.net, Insider.com, StyleCaster.com | Beeld: Getty Images