Travel

Waarom je in de winter op vakantie moet gaan

Terwijl het buiten steeds kouder en kouder wordt, kun jij niet anders dan dromen over een heerlijke vakantie in een zonnig land. Het liefst pak jij vandaag nog het vliegtuig om je winter lekker in het buitenland door te brengen. Dat je op vakantie wilt in de winter is hartstikke logisch. Op vakantie gaan is altijd een goed idee, maar in de winter heb je nóg meer redenen om naar het buitenland te vertrekken. Hierom moet jij namelijk op vakantie in de winter!

1. Je kunt lekker bijkleuren op vakantie in de winter
Tijdens de wintermaanden zit jij waarschijnlijk liever binnen dan buiten, dus de kans is groot dat je niet veel zonlicht zult zien. Niet bevorderlijk voor dat bruine kleurtje natuurlijk! Je kunt ook onder de zonnebank gaan, maar niets kan tippen aan een middagje bakken in de 'echte' zon. Op vakantie in de winter kun je dus lekker naar een warm land gaan en terugkomen met een prachtig bruin tintje.

2. Je kunt genieten van het heerlijke weer op vakantie in de winter
Je ligt natuurlijk graag in de zon om bruiner te worden, maar daarnaast is het ook gewoon heerlijk om te genieten van het lekkere weer. Zonnestralen doen veel goeds voor je humeur en je zult merken dat je je na afloop van de vakantie weer een stuk beter voelt.
vakantie vliegen winter zomer zon3. Je kunt even ontsnappen van alle drukte op vakantie in de winter
Alle stress door school en werk kan je soms te veel worden. Zeker wanneer de kerstvakantie in zicht is proberen docenten je nog zoveel mogelijk huiswerk op te geven. Even knallen en dan is het dus eindelijk kerstvakantie. Tijd om optimaal te genieten. En waar kan dat nou beter dan op vakantie in de winter? Ontspan en ontsnap even aan alle drukte.

4. Je kunt weer even die zomeroutfits dragen op vakantie in de winter
Toen de winter begon heb jij al je zomeroutfits opgeborgen en vervangen voor dikke truien en thermosokken. Het dragen van warme, dikke kleding vind je heerlijk, maar het liefst trek jij al die zomerkleding weer aan. Op vakantie in de winter kun jij al je zomerkleding weer van zolder halen om je in de leukste jurkjes te hijsen. Heer-lijk!

5. Je kunt iedereen jaloers maken met je foto's op vakantie in de winter
Natuurlijk is dit niet dé reden om op vakantie te gaan, maar het is wel leuk om anderen jaloers te kunnen maken met al die mooie vakantiekiekjes. Jouw feed gaat er door deze vakantie weer prachtig uitzien en je kunt nog weken nagenieten van de heerlijke zonvakantie door alle foto's. Voordat je het weet schijnt de zon alweer in dit kikkerlandje!

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved