Celebs

Love Islander Victoria gaat samenwonen

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Love Islanders Lisa en Victoria gaan samenwonen, dit Temptation Island-koppel is uit elkaar, Mariah Carey komt na 25 jaar met een nieuwe videoclip voor 'All I Want For Christmas Is You' en Love Islander Lotte had voor het programma een depressie. 

Mariah Carey komt met nieuwe videoclip 'All I Want For Christmas Is You'
Rond de kerstperiode hoor je op de radio ieder jaar weer 'All I Want For Christmas Is You'. Waarschijnlijk zing jij ook iedere keer weer keihard mee als je het kerstnummer hoort. Het nummer is al 25 jaar lang een groot succes en nu heeft Mariah Carey na 25 jaar weer een nieuwe videoclip gemaakt voor de song. Zet je volume maar keihard aan en bekijk hieronder de nieuwe clip. 

Dit Temptation Island-koppel is tóch uit elkaar
In het tiende seizoen van Temptation Island was er maar één koppel dat de relatietest wist te doorstaan. Vanessa en Jeremy gingen als happy koppel naar huis, maar de twee zijn niet meer samen. Op Instagram hebben ze alle foto's van hun samen verwijderd én ze volgen elkaar niet meer. Dat terwijl ze na het programma samen een huis kochten en het al hadden over kinderen. Enne, het lijkt er ook alweer op dat Vanessa weer happy is in de liefde met een nieuwe man genaamd Eliah. Ze post foto's van hem op Instagram Stories met 'knapperd'. 

temptation island koppel
Love Islander Victoria gaat samenwonen
Love Islander Victoria deed afgelopen seizoen mee aan Love Island en vond haar grote liefde Ziggy. Vanaf dag één waren de twee onafscheidelijk en ze hebben nu ook officieel een relatie. Alleen gaat Victoria nu samenwonen, maar niet met Love Islander Ziggy, maar met Love Islander Lisa. De twee verhuizen samen naar Amsterdam en laten in de nieuwe vlog van Victoria hun nieuwe stekkie zien. We wensen de twee vriendinnen heel veel geluk samen in hun nieuwe huis! 

 

Het internet slaat op hol door deze video op Instagram van de Olsen Twins
Vroeger keek jij waarschijnlijk alle film van de Olsen Twins, maar tegenwoordig zie je nog maar weinig van de famous tweeling. Ashley en Mary-Kate Olsen zijn nog maar weinig in beeld, tot er op Instagram een video verscheen van de twee. In de video, die Ashley Benson postte, feliciteerden de Olsen Twins hun grootste fan Ashley Benson met haar verjaardag. Onder de video op Instagram schreef Ashley Benson: "Dreams do come true." 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dreams do come true

Een bericht gedeeld door Ashley Benson (@ashleybenson) op

Love Islander Lotte had voor het programma een depressie
Love Island was geen succes voor Lotte, want ze ging zonder nieuwe lover naar huis. Toch gaat het nu een stuk beter met de Love Islander dan vorig jaar. Zoals je vast hebt meegekregen was Lotte een tennisster, maar toen ze moest stoppen vanwege een blessure kreeg ze een heftige depressie. "Mijn hele leven stond in het teken van tennis. Als je aan topsport doet en je kunt niet sporten, dan heb je niks. Ik zat alleen maar thuis, wilde mijn kamer niet meer uit en had nergens zin in," vertelt ze aan Metro. Gelukkig gaat het nu een stuk beter met haar! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Lotte van Leeuwen (@lottleeuw) op

Bron: RTL Boulevard, Glamour | Beeld: RTL

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved