News

Julia Mekkes over relatiebreuk met Dave Roelvink

In totaal waren Dave Roelvink en Julia Mekkes drie jaar samen, maar helaas kwam er twee maanden geleden een einde aan deze relatie. De twee waren jarenlang stapelverliefd, maar hebben er toch voor gekozen om een punt achter de relatie te zetten. De break-up kwam volop in het nieuws en brengt natuurlijk ook de nodige emoties met zich mee. In een column voor Glamour vertelt Julia over haar breuk met Dave.

Julia Mekkes over breuk met Dave Roelvink

Van dikke ruzie tussen de twee is geen sprake. Julia geeft aan dat ze juist vooral hele fijne jaren heeft gehad samen met Dave. Zoals bij iedere relatie ging ook de relatie tussen Julia en haar (ex-)liefje Dave niet zonder slag of stoot en kende de relatie zowel pieken als dalen. Een maand na de breuk deelde Julia een post op Instagram waarin ze vertelde hoe het met haar ging. Ook Dave Roelvink vertelde over de breuk.

Hoewel Julia nog altijd achter haar keuze staat, vindt ze het wel moeilijk om ineens geen relatie meer te hebben. "Je bent aan elkaar gewend, er is altijd iemand thuis, iemand die je kan vasthouden als je verdrietig bent, iemand die je ’s morgens wakker kust, iemand tegen wie je aan kunt leunen op de bank, iemand die er gewoon simpelweg ís", schrijft Julia in haar column

Niet het einde van de wereld

Al met al is het einde van een relatie volgens Julia niet het einde van de wereld. "Vooral als je niet meer het beste in elkaar naar boven haalt en de relatie jullie beiden veel energie kost." De energie die ze eerder in haar relatie stopte, gebruikt ze nu voor andere dingen. "Voor mijn familie of vrienden bijvoorbeeld. En vooral: voor mezelf. Gaandeweg was ik haar namelijk vergeten aandacht te geven... Eerlijk gezegd vind ik het heerlijk dat het nu me-time is", schrijft ze.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Julia Mekkes (@juliamekkes) op

Bron: glamour.nl | Beeld: Bruno Press

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved