Celebs

Dave Roelvink heeft nog heel veel liefdesverdriet

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Dave Roelvink heeft nog steeds heel veel liefdesverdriet, zo zag Nikkie Tutorials er vroeger uit, Selena Gomez zoende met deze zangeres en Jaimie Vaes vertelt over haar bevalling. 

Zo zag Nikkie Tutorials er vroeger uit (zonder fillers)
Nikkie Tutorials, oftewel Nikkie de Jager, ken je vast en zeker van haar YouTube-kanaal waar ze hele opvallende make-up looks maakt. Al eerder vertelde ze dat ze aardig wat plastische chirurgie heeft ondergaan, maar nu hebben we een foto gevonden van de Youtuber van vroeger. Nikkie met een hele andere make-up look, een andere haarkleur én geen fillers. Check de foto hieronder. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door NikkieTutorials (@nikkietutorials) op

Dave Roelvink heeft nog heel veel liefdesverdriet
Een tijdje terug kwam het nieuws naar buiten dat Dave Roelvink weer vrijgezel is. Eind oktober besloten Dave en Julia een einde te maken aan hun driejarige relatie. Aan Shownieuws vertelde Dave over de break-up: "Het is beetje een lastige periode. Ik heb lekkere dagen gekend." Soms heeft hij het er heel moeilijk mee en soms is hij het even vergeten. "Het is nooit leuk als het uit gaat met je meisje, het is toch een soort rouwproces,” aldus Dave. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Dave Roelvink (@daveroelvink) op

Selena Gomez heeft met deze zangeres gezoend
Selena Gomez heeft al een matching tattoo met deze zangeres, maar nu stonden ze ook zoenend op het podium. Over wie we het hebben? Julia Michaels. Selena en Julia zijn al tijden vriendinnen, maar nu ze zoenend zijn gespot op het podium denken fans dat er meer is tussen de twee. Ook het Instagram-account van Selena staat vol met foto's van Julia. Betekent dit dat de twee happy in love zijn? 

Jaimie Vaes vertelt over haar bevalling
Afgelopen juni werd het zoontje van Jaimie Vaes en Lil' Kleine geboren. Nu een paar maanden later vertelt Jaimie over haar bevalling in een interview met Glamour. Jaimie wilde tijdens de bevalling geen medicatie, ruggenprik of in bad bevallen. "Maar na drie uur was de pijn al zo heftig, dat ik dacht: hmmm, ik weet niet of ik dit zonder medicatie ga redden." Uiteindelijk koos ze wel voor een ruggenprik, maar moest ze door een vol ziekenhuis halsoverkop met een ambulance naar een ander ziekenhuis. Toen ze uiteindelijk de ruggenprik had gekregen was de bevalling volgens Jaimie appeltje-eitje. 

Bron: RTL Boulevard, Glamour | Beeld: Brunopress

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved