Food

Kaasliefhebbers opgelet! Er opent een kaasbar in Amsterdam

Ken jij toevallig Taarten van Abel nog? In het programma ging Abel langs bij kinderen om de lekkerste en meest bijzondere taarten te maken. Taarten van m'n tante is de winkel van Abel en zit in Amsterdam, maar na drie decennia is het toch tijd voor iets anders. Voor de kaasliefhebbers hebben wij goed nieuws: er komt namelijk een kaasbar voor in de plaats!

Kaasbar in Amsterdam

Taarten van m'n tante wordt dus een kaasbar! Voor de echte kaas-lovers dus een droom die uitkomt. Je kan er terecht voor verschillende lekkere kazen en tegelijk genieten van een heerlijk wijntje. Siemon de Jong (Abel), mede-eigenaar en presentator van het kinderprogramma zegt: “We hebben er een jaar over gedaan om een nieuwe huurder te vinden. Er komt een heel nieuw horecaconcept in, iets wat we nog niet hebben in Amsterdam.”

Kaasbar Amsterdam logo

Taarten van Abel

Ben jij niet zo van kaas, maar word je wel erg blij van taarten? We kunnen je gerust stellen. Taarten van Abel wordt namelijk overgenomen door een andere bakkerij iets verderop in de straat. Taarten van Abel is dus gelukkig de komende tijd nog wel even te zien op tv en de taarten zijn nog te verkrijgen in de heerlijke bakkerij :-). In januari starten ze alweer met het zeventiende seizoen. 

Opening Kaasbar

Mmm... Nu wil je natuurlijk weten waar en wanneer de kaasbar open gaat. We moeten helaas nog even afwachten voor een exacte datum. Als we meer weten, zijn jullie de eerste die het horen. Je vindt de bar binnenkort op Ferdinand Bolstraat 10.

Kaas en wijn

Beeld: iStock 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved