De kaas adventskalender is het kerstcadeau voor alle kaasliefhebbers

News door roos

Een bammetje kaas als lunch, een blokje kaas tijdens een visite of een kaasplankje na een heerlijk diner. Je begrijpt, wij zijn dop op kaas en kunnen niet zonder. Ken jij ook iemand die dol is op kaas? Dan hebben wij het perfecte kerstcadeau gevonden. Er bestaat namelijk een kaas adventskalender. Pssst: je mag 'm ook lekker voor jezelf kopen.

Kaas adventskalender

Heb jij je wishlist al aan de kerstman gegeven? Het lijkt er verdacht veel op dat onze wens al is uitgekomen, want het is hier: de kaas adventskalender. Carrefour lanceert een adventskalender waar je maar liefst 24(!) dagen 'zoet' mee bent. Ja, je leest het goed. Elke dag in december een nieuw kaasje proberen tot aan Kerstmis. Dit klinkt als een droom die uitkomt... 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Annem Hobson (@sowrongitsnom) op

Verkrijgbaarheid
Na het succes van de eerste kaas adventskalender vorig jaar, brengt de supermarkt dit jaar opnieuw de kalender voor kaaslovers uit. In totaal zijn er 24 kazen, in zeven varianten, verpakt in de adventskalender.  Je begrijpt dat wij dit deze Kerst nog naar Nederland willen halen. Dus: Beste Lidl, Aldi of Albert Heijn: ''Is er al een kaas adventskalender in de maak?'' Fingers crossed.

Bron: Pretty52 | Beeld: iStock