Food

Handig: 24Kitchen lanceert anti-gourmetgeur spray

Maar liefst de helft van alle Nederlanders gaat tijdens de feestadgen gourmetten. Voor velen is dit een waar feestje: gezelligheid, veel eten en goede verhalen. Maar voor degene waar het gourmetdiner plaatsvindt is het wat minder feestelijk: die stank! De gourmetgeur is voor menig fanatieke gourmetters een grote ergernis. Gelukkig heeft 24Kitchen daar een oplossing voor gevonden. Ben je benieuwd wat ze hebben bedacht? Lees dan snel door. 

Anti-gourmetgeur spray speciaal voor tijdens de feestdagen

24Kitchen heeft samen met de geurspecialisten van Iscent een speciale geurspray op de markt gebracht. Deze spray is uniek: het is de allereerste anti-gourmetgeur spray. Perfect voor tijdens de feestdagen dus. De geurspray bestaat uit een mix van tijm, kruidnagel, vanille en amandelen, een heerlijk decembergeurtje dus. Even sprayen en die vieze gourmetstank is zo verdwenen. Is dat even handig! Wil je nog meer tips om de stank na gourmetten uit je huis te krijgen? Die lees je hier.

24Kitchen anti-gourmetgeur spray

De ingrediënten hebben allemaal een functie

De ingrediënten hebben elk een eigen functie. Zo zuivert tijm vette lucht en zorgt kruidnagel voor het warme winterse gevoel, terwijl de geur van vanille en amandel je laat denken aan de heerlijke desserts die op het menu staan. Heel handig: even spuiten en de geur van aangebrande pannetjes en verbrand vlees is verleden tijd. Thanks 24Kitchen, die gourmet-ergernis is opgelost.

Er zijn 100 exclusieve anti-gourmetgeur sprays

Helaas hebben we wat minder goed nieuws: 24Kitchen heeft maar 100 exemplaren laten ontwikkelen. Deze exemplaren zijn niet te koop, maar wel te winnen! Kan jij echt niet meer langer tegen de stank en móét jij de anti-gourmetgeur spray winnen? Klik dan hier en meld je aan.

Bron: 24kitchen.nl | Beeld: 24Kitchen

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved