Fashion

7 manieren om jouw spijkerjasje te combineren

Spijkerjasjes, we zijn er dol op. Bijna iedereen heeft er wel eentje in haar kast hangen en combineert deze vaak lekker simpel met een zwarte broek en een paar gympen. Met een goed spijkerjack kan jij eigenlijk nog veel meer combinaties maken. Inspiratieloos of gewoon benieuwd? Lees dan snel verder voor de leukste outfit met een spijkerjasje. 

Spijkerjas met matchy broek

Maak van je outfit één geheel door jouw jasje te combineren met een jeans in dezelfde denimkleur. Ga voor een high-waist broek met cropped jas of kies juist voor een oversized denim jack met een skinny jeans. Mogelijkheden genoeg. Draag onder je jasje een shirt in een neutrale kleur of ga juist voor neon, aan jou de keuze.

View post on Instagram
 

Spijkerjas met contrasterende denimtint

Vind jij een geheel matchende outfit boring? Ga dan voor de gewaagdere all-denim look: een spijkerjasje gecombineerd met een jeans of rok in een andere wassing. Knoop je jas dicht en stop hem in je broek of rok. Wat een fantastische outfit. Wil je er nog een schepje bovenop doen? Draag dan nog een statement riem om je middel. You rock girl.

View post on Instagram
 

Spijkerjas met leren broek

Leer is altijd een goed idee, als je maar niet te hard van stapel loopt. Te veel leer kan namelijk al snel als ordinair worden gezien. Ga daarom voor een mooie leren broek. Kies bij een cropped spijkerjasje een leren joggingbroek en bij een basic jasje voor een strakke leren broek. Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden, dus ga vooral lekker los. 

View post on Instagram
 

Spijkerjas als jurk

Wedden dat je een oversized spijkerjack in je kast hebt hangen? Dit was namelijk een enorme trend een paar jaar geleden. Deze jas kan je nu op een hele nieuwe manier terug laten komen, namelijk als jurk! Knoop de jas dicht en trek je mooiste laarsjes aan. Een riem om je middel die je taille accentueert en klaar is Kees. We like.

View post on Instagram
 

Spijkerjas met witte broek

Met deze outfit zit je altijd goed en is waarschijnlijk ook de simpelste uit het rijtje. Wit en denim is gewoon een hele goede combinatie. Wil je het toch niet zo basic? Ga dan niet voor een witte skinny, maar draag een culotte, cargo of mom-jeans onder jouw spijkerjasje. Blauw met witgestreept bloesje aan en jouw look is af. 

View post on Instagram
 

Spijkerjas met Little Black Dress

“One is never over-dressed or underdressed with a little black dress.” Wijze woorden van voormalig modeontwerper Karl Lagerfeld. Gelijk had hij zeker, met een Little Black Dress kan je nooit de mist in gaan. Combineer dit mooie jurkje met een cropped spijkerjasje en jouw outfit is bestemd tegen de kou. Heel casual, maar toch chic. 

View post on Instagram
 

Spijkerjas met biker shorts

Bijna 100 procent zeker dat jij afgelopen zomer meerdere fashionista’s met biker shorts voorbij hebt zien komen. Deze strakke broekjes waren namelijk een enorme trend in de zomer van 2019. Vind jij zo’n broekje iets te gewaagd maar wel erg leuk? Draag er dan een spijkerjasje overheen. Zo wordt de outfit wat netter, maar niet minder leuk. Toch liever gewaagd? Draag dan een cropped jasje over de shorts. Wauw. 

View post on Instagram
 

Shop hier de mooiste spijkerjasjes:

 

Bron: cosmopolitan.com | Beeld: Getty Images

Must reads 👀