Travel

Dit is waarom er nooit tandpasta ligt op je hotelkamer

Als we op vakantie gaan boeken we soms een hotel. Vaak zit onze koffer helemaal volgepropt met outfits die we aan willen, waardoor we het best onze grote flessen shampoo en douchegel thuis laten. Gelukkig is dit in hotels vaak geen probleem, want meestal ligt er wel het een en ander klaar. Wat we wel in onze koffer moeten doen is tandpasta, maar waarom ligt dit nooit op een hotelkamer?

Tandpasta in hotelkamers

In een hotel verblijven is iets dat we graag doen. Je hoeft je zo even niet druk te maken over koken, een rommelige kamer of een gore douche. Naast dat je waarschijnlijk extreem lekker slaapt krijg je ook allemaal gratis spullen zoals shampoo en douchegel, maar tandpasta zit daar nooit bij. Misschien heb je hier niet eens bij stilgestaan. 

hotelkamer

Geen beoordeling
Er is een specifieke reden voor het feit dat er geen tandpasta in hotelkamers ligt, namelijk dat hotels hierop niet worden beoordeeld. Hierdoor leggen ze het ook niet neer. Daarnaast wordt er op hotelvergelijkingssites niet beoordeeld op tandpasta, omdat de meeste hotels dit dus niet aanbieden.

Geen vraag naar tandpasta
Naast de bovenstaande redenen kwam een verslaggever van Slate erachter dat hotelgasten vaak niet naar tandpasta vragen, waardoor hotels hier ook niks mee doen. Daarnaast zou het neerleggen van tandpasta te duur worden voor hotels. Ook zijn er voor tandpasta weinig hippe merken te vinden, terwijl er wel genoeg mooie douchegels en shampooflessen te koop zijn. 

Voorlopig vind je dus geen tandpasta in je hotelkamer. Pas als er een grote vraag naar komt of wanneer er hippere merken op de markt komen komt er misschien verandering in. Voor nu moet je dus je eigen tube meenemen, of even de receptie lief aankijken. 

Deze dingen moet je checken voordat je een hotelkamer binnenloopt. 
 

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved