Fashion

Hebben: HEMA verkoopt gepersonaliseerde kersttruien met jouw foto erop

Tijdens de kerstdagen mag natuurlijk een foute kersttrui niet ontbreken. Ook dit jaar weer is de foute kersttrui onmisbaar. Er bestaan natuurlijk allemaal kersttruien met printjes erop, maar HEMA komt met iets nieuws: een trui waar je je eigen draai aan kunt geven. Lees en kijk snel verder, want dit wil jij zeker dragen dit jaar.

HEMA verkoopt kersttrui met foto

Goed nieuws voor alle meiden die dol zijn op kersttruien. HEMA verkoopt een kersttrui waar je je eigen draai aan kunt geven. Een trui die je zelf kunt customizen met je favoriete foto. De kersttrui is het perfecte cadeau voor de hele familie, hij is er zelfs voor je kleine broertje of nichtje. De truien zijn te koop vanaf €16. Deze trui willen wij absoluut dragen tijdens Kerstmis.

 
 

Personaliseer jouw HEMA kersttrui

Hoe het werkt? Bestel de trui en print jouw favoriete foto uit. Knip hem precies zoals in het voorbeeld is aangegeven en als het goed is past hij dan in de sneeuwbal. Schuif je foto erin en je hebt een zelfgemaakte kersttrui. Wij kunnen niet wachten tot het eindelijk kerst is. Ben jij er toch nog niet helemaal uit wat het dit jaar voor gave trui gaat worden? Kijk hier welke foute kersttruien je nog meer kunt scoren. 
 

 

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved