Fashion

Deze kerst schoenen zijn een goed alternatief voor die sneakers onder jouw kerstoufit

Ja hoor, het is weer bijna kerst. Inmiddels heb jij jouw kerstoutfit voor dit jaar alweer binnen, maar er ontbreekt toch nog wel een klein dingetje: schoenen. Tijdens de kerstdagen willen we er netjes uit zien, dus sneakers onder dat mooie jurkje of onder die gave jumpsuit zijn eigenlijk een no-go. Gelukkig zijn er meer dan genoeg alternatieven. Geen idee welke schoenen je aan moet tijdens de kerstdagen? Deze kerst schoenen zijn sowieso een goed idee.

Kerst schoenen ♥ Biker boots
Een musthave voor in je schoenenstash zijn is toch echt wel een paar biker boots. Je kunt de laarsjes perfect combineren met bijna iedere outfit, dus ze zijn echt ideaal. Ook tijdens de kerst kun je deze laarsjes prima aan. Een heel goed alternatief voor wanneer je liever niet de hele avond op hakken loopt en daarnaast geven de boots een stoer tintje aan jouw outfit. Wat dacht je van deze Dr. Martens look-alikes onder de 50 euro?

 

Kerst schoenen ♥ Laarsjes met hak
Hetzelfde als de optie hierboven, maar dan met een flinke hak eronder. Enkellaarsjes met hakken zijn net zoals de biker boots een goede manier om je outfit net iets stoerder te maken. Je kunt hierbij kiezen voor de standaard leren laarsjes, maar suède is ook een mooie stof voor kerst schoenen. 

View post on Instagram
 

Kerst schoenen ♥ Pumps
Veel meiden vinden het heerlijk om tijdens de kerstdagen eindelijk die torenhoge pumps uit de kast te trekken. Pumps zorgen ervoor dat je outfit een chic tintje krijgt en zijn natuurlijk echte eyecatchers. Je kunt kiezen voor klassiek zwart, maar het is ook leuk om bijvoorbeeld voor felrode pumps te gaan! In dit artikel vertellen wij je hoe jij pijnloos op hoge hakken loopt.

Kerst schoenen ♥ Open schoen met hakken
Open schoenen met hoge hakken worden ook vaak als kerst schoenen gedragen. Deze optie is vooral geschikt wanneer je geen panty onder je jurkje draagt. Deze hakken staan zeker classy en maken je outfit sowieso af. 

View post on Instagram
 

Kerst schoenen ♥ Sleehak
Wil je eenmalig hakken aan, maar niet eindigen met verschrikkelijk pijnlijke voeten? Dan is de sleehak een goede keuze. Sleehakken zijn netjes en zorgen er tegelijkertijd voor dat jij een hele avond lang los kunt gaan op de dansvloer. Natuurlijk is het wel zo dat je met hele hoge sleehakken – als je niet gewend bent om hakken te dragen – toch nog wel wat last kun krijgen van je voeten. Kies daarom voor een hoogte van de hak die voor jou goed is.

Kerst schoenen ♥ Ballerina’s
Platte schoenen zijn toch wel het fijnst om op te lopen. Gelukkig kun je in plaats van sneakers nog wel meer platte schoenen dragen, zoals ballerina’s. Veel meiden nemen een paar ballerina’s mee als back-up plan voor hun hakken, maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om ze in de eerste instantie al aan te trekken. Staan leuk en zitten fijn, een win-win situatie dus!

Beeld: iStock

Must reads 👀