Beauty

Wij testten 5 budget mascara's en je raadt nooit welke de beste was

Make-updragende meiden weten het: mascara is onmisbaar in jouw routine. Uit onderzoek van drogisterijen blijkt zelfs dat 83% van de make-up dragers mascara gebruikt. De keuze is reuze en daarom kan het lastig zijn om dé perfecte mascara te vinden. Om jullie een handje te helpen in deze zoektocht heeft Girlscene's Fabiënne vijf mascara's voor jullie getest.

Rituals The Ritual of Holi mascara

Rituals mascaraRituals mascara review

1. Rituals The Ritual of Holi Volume Mascara | €9,50
Belofte: Rituals belooft een opvallende look met lange jaloersmakende wimpers, een intense kleur en geen kans op uitlopen. Klinkt erg goed. Ook handig: het bevat geen parfum.
Oordeel: De verpakking had wat spannender gemogen, al is dit matte metallic roze ook mooi. Op het borsteltje blijven klontjes zitten, dit maakt het aanbrengen wat lastig. Tip: strijk het borsteltje glad voordat je de mascara aanbrengt. Over de zwarte kleur heeft Rituals gelijk, deze is erg mooi en intens, de krul daarentegen is nergens te vinden. Wel bleef de mascara de hele dag zitten zonder uit te lopen en was het verwijderen ervan simpel. Voor intens zwarte wimpers is deze mascara dus top, maar als je krul en volume wil is deze niks voor jou.
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥    6/10

Essence What The Fake! mascara

Essence mascaraEssence mascara test2. Essence What The Fake! | €3,59
Belofte: Deze mascara bereikt in slechts twee slagen alle wimpers dankzij het amandelvormige borsteltje én geeft adembenemende lengte en expressief volume volgens Essence. Impressive.
Oordeel: Deze amandelvormige verpakking past helemaal bij het borsteltje, leuk gevonden. De borstel zelf is heel fijn: het heeft korte haartjes, geen klonten én is amandelvormig. Het aanbrengen was enorm simpel: de mascara bevat fiber-deeltjes waardoor je meer volume zou moeten krijgen. Dit merkte Girlscene's Fabiēnne direct, na één keer aanbrengen was de wimper eigenlijk al perfect. Krult mooi, is goed zwart en maakt de wimper voller. De mascara bleef bijna de hele dag mooi zitten, alleen tegen de avond zitten er wel een paar zwart vlekjes onder het oog. Essence maakt haar belofte waar, wat een top mascara voor een heel zacht prijsje. Wij zijn erg enthousiast!
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥    9/10

Bourjois Big Lashes Oh, Oui! mascara

Bourjois mascaraBourjois mascara review3. Bourjois Big Lashes Oh, Oui! | €14,99
Belofte: "Zeg ja tegen extreem volle en lange wimpers." Oké, interesting. Bourjois belooft een ultrazwarte, gekrulde en volle wimperlook en een mascara die licht en zacht aanvoelt. We ben benieuwd.
Oordeel: De verpakking van deze mascara straalt glamour uit, erg leuk. Het zigzag borsteltje zorgt dat je wimpers een gelijke hoogte krijgen. Wel krijg je door dit borsteltje vrij snel mascara op je ooglid, vervelend. Al helemaal toen bleek dat dit met water erg moeilijk verwijderd kon worden. Na hard poetsen was de huid rood en bleef er een zwarte waas achter. Voor de mascara op je wimper is dit wel weer positief, het blijft perfect een hele dag zitten. De wimpers krullen iets, maar niet enorm veel. Wellicht werkt het bij kortere wimpers beter. Het is een prima mascara, maar niet beter dan die van Essence. 
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥    7/10

Honest Beauty Extreme Length Mascara + Lash Primer Mascara

Honest Beauty mascaraHonest Beauty mascara review4. Honest Beauty Extreme Length Mascara + Lash Primer Mascara | €19,99
Belofte: Honest Beauty heeft een erg speciale mascara ontwikkelt, het heeft namelijk twee borsteltjes. De ene is de primer, deze lift volgens Honest Beauty jouw wimpers. Het andere borsteltje is mascara deze zorgt voor extreme lengte en volume. Speciaal, zo'n mascara met twee borsteltjes. Dit zorgt voor hoge verwachtingen.
Oordeel: De verpakking is spierwit, gevaarlijk met pikzwarte mascara. Als eerst pakten we de primer erbij, deze zit aan de roze kant. Het aanbrengen gaat makkelijk, je wimpers worden wit. Gelukkig verdween dit na het aanbrengen van de zwarte mascaraborstel aan de witte kant van de verpakking. Deze borstel is lang, heeft één dikte en heel korte plastic haartjes. Door de primer blijft mijn wimper bij het aanbrengen van de mascara al direct goed recht staan. De wimpers krullen mooi naar boven, wederom tevreden.
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥    8/10

Douglas Exception'Eyes 5-in-1 Volumising mascara

Douglas mascaraDouglas mascara review5. Douglas Exception'Eyes 5-in-1 Volumising Mascara | €15,29
Belofte: "Adembenemende volume, ultieme lengte, een fantastische krul, precieze definitie en een intensieve kleur." Dit is wat de Exception'Eyes mascara bereikt volgens Douglas. Klinkt goed. 
Oordeel: Leuke metallic, zilveren verpakking. Deze mascara heeft een dikke, rechte borstel met korte plastic haartjes die onevenredig over de borstel verdeeld zijn. Heel chill, hiermee kan je namelijk je wimpers als het ware omhoog 'duwen'. Na twee laagjes is het resultaat al te zien. De kleur is goed zwart en mijn wimpers worden iets gelift. Helaas is de krul is maar licht aanwezig. Pluspunt: de mascara bleef de hele dag zitten zonder af te geven en het verwijderen ging erg simpel. 
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥    8/10

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook