News

Anna Nooshin maakt programma voor BNN-VARA

Anna Nooshin, één van de drukste vrouwen van dit moment. Ze presenteert HNTM, heeft haar eigen YouTube-kanaal, staat op de cover van ELLE en vliegt met haar verloofde van hot naar her. Maar volgens Anna kan daar nog wel een schepje bovenop: Ze heeft televisie gemaakt voor de publieke omroep. Benieuwd waar dit programma over gaat? Keep on reading.

Anna Nooshin presenteert nieuw programma

Anna Nooshin is HOT en dat is ook de publieke omroep niet ontgaan. Ze heeft namelijk een nieuw programma voor BNNVARA gemaakt genaamd ‘Mooier wordt het niet’.  In ‘Mooier wordt het niet’ onderzoekt ze de steeds groter wordende rol van schoonheid in de samenleving. 

‘Mooier wordt het niet’

Het programma bestaat uit vier delen en in elk deel komen verschillende BN’ers voorbij. Bekend is al dat musicalster en presentatrice Chantal Janzen, voormalig hockeyster Ellen Hoog en voormalig Miss Nederland Jessie Jazz Vuijk verschijnen in het programma. Zij gaan met Anna in gesprek over huidige schoonheidsidealen en de positieve en negatieve gevolgen hiervan. Daarnaast voert Anna in elke aflevering een experiment uit samen met wetenschappers en experts.

View post on Instagram
 

 

De rol van schoonheid

Voor Anna was het maken van het programma vooral erg leerzaam: “Voordat ik deze serie maakte stond ik niet vaak stil bij de rol die schoonheid zou kunnen hebben gespeeld in mijn carrière. Omdat ik dagelijks word geconfronteerd met zoveel beelden die draaien om ‘perfectie’ ga je daar snel zelf ook in mee. De afgelopen maanden heb ik ontzettend veel verschillende mensen gesproken die ook allemaal met deze beelden worden geconfronteerd. Wat betekent schoonheid voor hen? Ik heb door het maken van deze serie geleerd dat lang niet iedereen zich vertegenwoordigd voelt in de mediawereld waar ik zelf dagelijks in zit. Die kennis is me heel dierbaar, omdat ik nu ook beter begrijp welke rol ik zelf kan spelen om hier verandering in te brengen.”

Anna heeft al wat ervaring in de televisiewereld. Zo presenteerde ze Curvy Supermodels, Hollands’s Next Top Model, is ze te zien als mode- en lifestyledeskundige bij RTL Boulevard en deed ze mee aan Expeditie Robinson. Met haar nieuwe programma slaat Anna Nooshin een hele nieuwe weg in.

‘Mooier wordt het niet’ op televisie

Het programma is vanaf 26 november iedere dinsdag te zien om 22:00 uur bij BNNVARA op NPO3. Wij gaan zeker kijken, jij ook?

Bron: BNNVARA.nl | Beeld: Brunopress

Must reads 👀