News

Anna Nooshin onthult: hoe gaat dat met poepen tijdens Expeditie Robinson?

Kijk jij ook naar Expeditie Robinson? Dan zat je gisteravond zonder twijfel achter de televisie. En wat was het een spannende aflevering! De overgebleven kandidaten zitten al een aantal weken op het onbewoonde eiland. Maarre… hoe doen zij dat eigenlijk met de behoefte doen op het eiland? Is er écht geen wc en wc-papier?! Anna Nooshin geeft antwoord.

Expeditie Robinson is een groot avontuur. Je wordt met wildvreemden op een onbewoond eiland gezet met heel weinig eten en voorzieningen. Maar voor de kijkers blijven er een aantal dingen mysterieus. Een brandende vraag van veel kijkers is bijvoorbeeld: hoe doen de Expeditieleden het toch met poepen? Is er niet ergens stiekem een wc? En hoe moet je jouw billen dan afvegen?

Anna geeft samen met Jessie antwoord op een aantal brandende vragen van kijkers. Geef toe: jij hebt je ook weleens afgevraagd waar de kandidaten plassen en poepen op het eiland. “Gewoon in de zee, of ergens in de bosjes,” onthult Anna. En nee, er is echt geen wc-papier! “Dus je moet dat gewoon met bladeren doen of afspoelen in de zee.” 

“Als je moet dan moet je gewoon een mooi plekje zien te vinden,” gaat Jessie verder. Anna vertelt dat de kandidaten elkaar hier wel heel goed door hebben leren kennen. “Ik denk dat we allemaal elkaars edele delen wel hebt gezien. Als je moet dan moet je. Er is nul schaamte meer,” aldus Anna.

Lees ook: 

Bron

Must reads 👀