Lifestyle

Het lijkt erop dat Kylie Jenner en Drake aan het daten zijn

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Kylie Jenner en Drake mogelijk aan het daten, Angelina Jolie openhartig over scheiding, Temptation Island's Zwanetta laat schaamlipcorrectie doen en Kristen Stewart had met Robert Pattinson willen trouwen. 

Het lijkt erop dat Kylie Jenner en Drake aan het daten zijn
Vorige maand werd ons duidelijk dat Kylie Jenner en Travis Scott niet langer samen zijn. De twee gaan als vrienden verder. Kylie lijkt niet verdrietig te zijn over de break-up en schijnt alweer aan het daten te zijn. Blijkbaar heeft ze een zwak voor rappers, want volgens de geruchten is ze aan het daten met niemand minder dan Drake.

Volgens bronnen zien ze elkaar de laatste tijd vaak en dat is niet alleen op vriendschappelijke wijze. Veel bewijs over de romance hebben we nog niet, maar de twee zijn al eerder close gespot tijdens Drake's verjaardagsfeestje eind oktober. Hier besteedde Kylie het meeste tijd met Drake en zijn vrienden en was er duidelijk een klik tussen de twee. Ze maakten grapjes samen en zagen er comfortabel uit. Ze verliet het feestje als één van de laatsten, aldus de bron. Wij houden je op de hoogte...

 

kylie drake daten


Angelina Jolie openhartig over scheiding met Brad Pitt 
Angelina Jolie en Brad Pitt leken het ultieme koppel, maar deze droom spatte uit elkaar in 2016 toen ze besloten een punt te zetten achter hun relatie. Ze waren ruim tien jaar samen, waarvan twee getrouwd. In een interview met de Amerikaanse Harper's Bazaar is Angelina openhartig over de zware tijd die ze sinds de scheiding met haar ex achter de rug heeft. Ze vertelt dat de afgelopen jaren haar zichtbare en onzichtbare littekens hebben gegeven en dat de onzichbare moeilijker zijn om mee om te gaan omdat dit haar erg gekwetst heeft. Gelukkig haalt ze veel kracht uit haar kinderen, die haar hebben geholpen zichzelf weer te vinden. Daarnaast onthuld ze dat ze in de toekomst het liefst in het buitenland wilt wonen, maar wel pas nadat haar kinderen achttien zijn. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Angelina Jolie (@angelinajolie_offiicial) op


Temptation Island's Zwanetta heeft een schaamlipcorrectie laten doen
Zwanetta Fox was te zien als verleidster in Temptation Island 2018. Intussen ziet ze er iets anders uit: ze heeft blonde haren en liet onlangs haar schaamlippen verkleinen. Dat was met een reden. Vorig jaar vertelde Zwanetta over haar probleem down under. In d video hieronder vertelt ze dat ze dit al erg lang een schaamlipcorrectie wilde doen, omdat ze al van jongs af aan pijn had. Wanneer ze ging fietsen of seks had, voelde het niet prettig. In de video vertelt ze ook dat ze erg blij is met haar beslissing, en dat ze andere vrouwen die dezelfde struggles ervaren wil laten weten dat ze zich hier niet voor hoeven te schamen. 

Lees ook: Temptation Island's Megan ziet er opeens héél anders uit

Kim Kardashian zou Instagram-likes niet missen 
Alhoewel je misschien zou denken dat Kim Kardashian dol is op Instagram likes, gaf ze tijdens een conferentie van The New York Times aan dat ze het niet zou missen. Ze denkt dat het goed is voor je mentale gezondheid als je je likes niet meer kan zien. Instagram is de laatste tijd een nieuwe functie aan het testen waarbij je kan kiezen of je het aantal likes bij een foto wilt zien. Hierdoor kunnen je volgers ook niet meer zien hoeveel likes jij hebt. Kim Kardashian denkt dat de nieuwe functie anderen zou kunnen helpen: "Ik vind mezelf mentaal extreem sterk, maar ik ken ook mensen die compleet geobsedeerd zijn door het lezen van de reacties onder hun foto’s, dat vind ik echt ongezond”, zei Kim. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op


Kristen Stewart had met Robert Pattinson willen trouwen
Kristen Stewart heeft in een radioshow van Howard Stern toegegeven dat ze met Robert Pattinson had willen trouwen als hij haar ten huwelijk had gevraagd. De twee leerden elkaar kennen op de set van Twilight in 2008, waarna ze een relatie kregen. Ze was erg verliefd op hem: "We waren jaren samen, hij was mijn eerste echte liefde", zei Kristen. Op de vraag of ze met hem had willen trouwen zei ze: "Dat wilde ik wel, ja. Bij elke persoon met wie ik een serieuze relatie had dacht ik: dit is het. Ik ben nooit heel casual in relaties.”

Bron: Vogue.nl, Telegraaf.nl, zita.be | Beeld: 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook