News

Robert Pattinson in een sexy, steamy reclame

Kristen Stewart, eat your heart out! De langverwachte reclame van Robert Pattinson is eindelijk uitgekomen en oehhh, wij krijgen het er warm van. De acteur bewijst weer eens dat hij over een flinke dosis sexappeal beschikt. In de steamy zwart-wit video voor het nieuwe parfum van Dior Homme heeft hij het erg gezellig met model Camille Row. Wil jij de lange, sexy commercial van R. Patz zien? Lees dan snel verder. 

Robert Pattinson laat sinds Twilight menig vrouwenhart sneller kloppen. We kunnen hem niet meer bewonderen in deze populaire films, maar binnenkort zal hij op onze beeldbuis verschijnen! In juni was het bekend geworden dat de hottie het nieuwe gezicht is van Dior Homme. Sindsdien hebben we een paar teasers gekregen, maar de commercial liet lang op zich wachten. Gelukkig heeft Dior de reclame nu ein-de-lijk uitgebracht en hij stelt zeker niet teleur.

Het filmpje duurt 1.43 minuten, maar voor tv wordt dat -helaas- ingekort. Toch kunnen wij niet wachten tot deze sexy commercial op tv verschijnt, zo is reclame helemaal niet erg meer. De reclame is geregisseerd door Romain Gavras en de zwoele muziek die op de achtergrond klinkt is Led Zeppelin's 'Whole Lotta Love'. In de zwart-wit reclame voor Dior Homme laat hij zien hoe je een vrouw moet verleiden in stijl. The lucky lady is model Camille Row (zij was eerder het gezicht van Chloé's L'Eau de Chloé parfum), zij had vast geen slechte werkdag… 

Bekijk hieronder de steamy commercial. You're welcome ;-). 

Is it hot in here or is it just us?

Wat vind jij van de reclame van Robert? Hot or not? 

Bron: mtv, nydailynews

Must reads 👀