Fashion

Black Friday 2020: bij deze webshops sla jij je slag

Als we ergens happy van worden, dan is het wel van korting. We love it. Wij kunnen dan ook niet wachten op het einde van deze maand. Why? Nou, drie woorden. Black Friday 2020. Tijdens deze dag shop je bij héél veel merken en winkels de beste deals. Yay. Wij hebben een overzichtje voor je gemaakt met merken en winkels die dit jaar mee doen aan Black Friday 2020. So let's shop till you drop. 

Black Friday 2020
Pak je pinpas er maar vast bij, want van vrijdag 27 november tot en met zondag 29 november is het weer zo ver. Black Friday 2020 is here. Yes je leest het goed, want Black Friday 2020 duurt maar liefst drie dagen. Wow. Deze té chille kortingen zijn overgewaaid vanuit Amerika en daar zijn we mega blij mee. Black Friday 2020 valt op de vrijdag na de Amerikaanse feestdag Thanksgiving. Deze dag wordt ook wel beschouwd als het begin om inkopen te doen voor de feestmaand december. 

Korting, korting en nog eens korting 
Als jij een echte sale shopper bent, dan is Black Friday 2020 een dag die je no way wil overslaan. Op deze dag stunten veel winkels namelijk met hoge kortingen en fijne deals. Why ze dit doen? Nou, winkeliers willen namelijk dat jij je kerstinkopen bij hun doet. Oeh. Je kunt dus bijvoorbeeld de meest dure telefoons tot je favoriete make-up met korting scoren. Yay. Want, bijna alle producten koop je tijdens Black Friday 2020 voor een mooi prijsje. Exciting right

Doordat iedereen wil profiteren van deze lage prijzen en het beperkte aantal artikelen in het assortiment kun je in de winkels lange rijen verwachten. Dat is nu net niet wat je wil hebben tijdens de corona pandemie. Dus, gelukkig kan het Black Friday 2020 shoppen ook online. Yay. 

Black Friday

Winkels en merken die meedoen
Het is natuurlijk handig om op je favoriete merken via social media te volgen, zodat je op de hoogte blijft van de beste kortingen en deals. Daarnaast wil je natuurlijk weten welke winkels en merken dit jaar allemaal mee doen aan Black Friday 2020. Daarom hebben wij een handige lijst voor je samengesteld. Voorbereiding is key, right? 

1. HEMA

2. About you NL 

3. ICI Paris XL 

4. De Bijenkorf

5. Bestseller NL

6. Boohoo.com

7. Hunkemöller8. 9. Mango 

8. NA-KD 

9. Pieces

10. Sarenza 

Check hier bij welke websites je vandaag bestelt en het morgen in huis hebt.

11. The Body Shop 

12. WE fashion nl 

13. Lucardi 

14. Ali Express 

15. H&M

16. MediaMarkt

17. Douglas

18. Charlotte Tilbury 

19. America Today

22. Bagoes

23. Fonq

24. ICI Paris XL

25. My Jewellery

26. Urban Outfitters 

27. Bershka

28. Stradivarius

29. Pull&Bear


30. Omoda

31. Sascha

32. Charlie Temple

33. ONLY

34. Charlotte Tilbury


P.S. Jep. Tijdens het online shoppen op Black Friday 2020 erger je je sowieso aan deze dingen.

Beeld: iStock
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved