Fashion

Dit zijn de 10 grootste ergernissen tijdens het online shoppen

Online shoppen? We love it! Je kunt lekker lui vanaf de bank scrollen en oneindig doorklikken totdat je iets leuks ziet. Vanaf het moment dat je iets bestelt zit je aan het raam gekluisterd, wachtend op jouw pakketje. Toch geeft online shoppen je soms ook flink wat ergernissen. De volgende irritaties herken jij sowieso. 

Waar zouden we zijn zonder online shoppen? Dit scheelt ons een hoop gestruin van winkel tot winkel. Toch zijn er ook genoeg dingen waar we ons aan ergeren tijdens het online shoppen. We zetten ze voor je op een rijtje. 

1. Uitverkocht
Je hebt flink wat pagina's doorzocht en je hebt eindelijk een hele leuke jas gevonden, précies wat je in gedachten had. Wanneer je op het artikel klikt zijn alle maten nog beschikbaar, behalve jouw eigen maat. Grrr. 

2. "Het artikel is weer beschikbaar"
Aangezien het product dat jij wilde uitverkocht is, geef je je mail op zodat je een melding krijgt wanneer het weer in jouw maat beschikbaar is. Wanneer je eenmaal een mailtje krijgt klik je op de link, maar er staat dat het artikel nog steeds uitverkocht is. 

via GIPHY

3. Weinig betaalmogelijkheden
Je staat op het punt om af te rekenen nadat je super leuke items op de webshop hebt gevonden. Alleen nog even afrekenen! Eenmaal op de betaalpagina zie je dat betalen met iDeal niet mogelijk is en dat je alleen met creditcard kan betalen, nooo. 

4. Hoge verzendkosten
Je bent helemaal blij met je items in je winkelmandje, en dan zie je het bedrag van de verzendkosten. Tegenwoordig hebben veel webshops geen verzendkosten meer en kun je gratis retourneren. Waarom deze webshop niet?

via GIPHY

5. Verkeerde pagina
Je hebt op een item geklikt maar vindt het toch niet leuk. Je wil terug gaan naar waar je op de pagina met 500 jurkjes gebleven was, maar wanneer je op het pijltje terug klikt begin je weer helemaal bovenaan de pagina met jurkjes. 

via GIPHY

6. Sale
Wanneer je net wat leuke items hebt gescoord en vervolgens een dag later ziet dat de sale is begonnen. Shit. 

7. Je bent nét even niet thuis
Je pakketje wordt vandaag bezorgd en je bent gelukkig de hele dag thuis. Wanneer je alleen even de deur uit gaat om boodschappen te doen, zie je bij terugkomst dat de bezorger precies op dat moment langs is geweest. 

8. Het ziet er anders uit dan op de foto
Je hebt eindelijk je product ontvangen, maar wat blijkt? Het ziet er heel anders uit dan op de foto. What a bummer. 

via GIPHY

9. Webshop slecht te bereiken
Je wilt contact opnemen met de webshop maar ze hebben geen telefoonnummer en je kunt ze dus alleen mailen. Voordat je eindelijk wat terug hoort is het weer een week verder. 

10. Geen retour 
Wanneer je de producten bij de webshop niet retour kunt sturen, maar je in plaats daarvan alleen een cadeaubon krijgt. Bekijk deze tips & tricks voor online shoppen. 

via GIPHY


Herken jij de volgende dingen? Uh oh... Check dan hier of jij verslaafd bent aan online shoppen ;-).

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved