Series & Films

Netflix films: Eighth Grade

Heb je dit weekend geen plannen en wil je gewoon lekker op de bank ploffen en naar een heerlijke Netflix-film kijken? Iedere week delen wij een Netflix filmtip met je, zodat je voor alle movie nights genoeg inspiratie hebt. Voor dit weekend: de comedy/drama-film Eighth Grade. Lees hieronder alles over de film die net op Netflix staat en zet de popcorn maar vast klaar. 

Eighth Grade
De middelbare school; de ene keer is het fantastisch, maar soms is het overleven. Eighth Grade gaat over Kayla Day die in het tweede klas zit van de middelbare school. De laatste week van het schooljaar is aangebroken en Kayla Day probeert te overleven. Op YouTube maakt ze video's om anderen te helpen en zichzelf ook te ontwikkelen. Maar haar tips vindt ze zelf nog lastig om in real life uit te proberen. 

netflix filmtip nieuw
Eighth Grade is een supermooie film over gevoelens van isolement, angst, onzichtbaarheid en andere struggles van tieners. Ben je al benieuwd naar de film? Check hieronder alvast de trailer en plan maar een Netflix-date met je vriendinnen! 

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved