Lifestyle

Deze cadeaus krijgen mannen het liefst van hun vriendin

Het is bijna Valentijnsdag. Heb je geen idee wat je in huis moet halen voor je lover? Boys hebben gedeeld wat ze graag van hun vriendin krijgen voor hun birthday party en dat delen wij maar al te graag met jou. Zo heb je weer wat inspiratie en hoef je niet dagenlang te stressen als je iets voor je lover moet halen. 

#1. Een persoonlijk cadeau
Jongens hoeven echt niet het duurste van het duurste. Een persoonlijk cadeau vinden ze juist leuk om te krijgen, want dan laat je echt zien hoeveel je van hem houdt. Maak bijvoorbeeld een mooi fotoalbum van al jullie momenten samen. Of haal grappige sokken met een foto van jullie erop. 

#2. Samen erop uit
Samen mooie momenten beleven; dat is niet alleen hartstikke leuk, maar ook goed voor jullie relatie. Scoor daarom kaartjes voor een tof concert of ga samen een weekendje weg voor zijn birthday. Dat kunnen jongens zeker waarderen. Op de website van HEMA hebben ze heel veel weekendjes weg voor een leuk prijsje. 

#3. Een romantisch diner
En nee, niet in een restaurant, maar een heerlijke maaltijd gemaakt door jou. Duik de keuken in, creeër een romantische setting en ga samen dineren als hij thuiskomt. Liefde gaat door de maag, toch? 

#6. Een toffe gadget
Wil je dan toch een wat duurder cadeau geven? Ga dan voor een toffe gadget, want daar houden alle mannen van. Wat dacht je bijvoorbeeld van een smartwatch (is hij nooit meer te laat bij jou) of een mooie armband? Mannen worden er blij van!

Of verras hem met één van onderstaande cadeaus, want deze zijn áltijd goed:

 

via GIPHY

#5. Naar een voetbalwedstrijd
Is je vriendlief een echte voetbalfan? Ook al vind je het niks, hij vindt het superleuk als jij met hem meegaat naar een voetbalwedstrijd. Scoor twee tickets en ga gezellig met hem mee. Wedden dat jij ook helemaal happy wordt, omdat hij dat zal zijn. 

via GIPHY

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook