Lifestyle

11 cadeaus die mannen het liefste krijgen van hun vriendin

cadeaus-voor-mannen

Is jouw lover bijna jarig en heb je geen idee wat voor cadeau je in huis moet halen voor je vriendje? Boys hebben gedeeld wat ze graag van hun vriendin krijgen en dat delen wij maar al te graag met jou. Zo heb je weer wat inspiratie en hoef je niet dagenlang te stressen als je iets voor je lover moet halen. Dit zijn 11 cadeaus die mannen het liefste krijgen van hun vriendin!

1. Een persoonlijk cadeau

Jongens hoeven echt niet het duurste van het duurste. Een persoonlijk cadeau vinden ze juist leuk om te krijgen, want dan laat je echt zien hoeveel je van je vriendje houdt. Maak bijvoorbeeld een mooi fotoalbum van al jullie momenten samen. Of geef een fotolijstje met daarin de locatie van jullie ontmoeting.

2. Samen erop uit

Samen mooie momenten beleven; dat is niet alleen hartstikke leuk, maar ook goed voor jullie relatie. Scoor daarom kaartjes voor een tof concert of ga samen een weekendje weg voor zijn verjaardag. Dat kunnen jongens zeker waarderen. Op vakantieveilingen.nl hebben ze heel veel weekendjes weg en uitjes. Je biedt op de website voor de activiteiten, hierdoor is het ook vet betaalbaar!

3. Een romantisch diner

En nee, niet in een restaurant, maar een heerlijke maaltijd gemaakt door jou. Duik de keuken in, creëer een romantische setting en ga samen dineren als hij thuiskomt. Een lekkere wijn proeverij matcht hier goed bij! Liefde gaat door de maag, zeggen ze toch altijd?

4. Een fles goede champagne

Hoewel ze zeggen dat de liefde van de meeste mannen door de maag gaat, kun je hem die liefde wat ons betreft ook gewoon geven met een fijne fles bubbels ;-). De feestdagen zitten er bijna aan te komen, dus waarom geef je je lover niet een fijne fles bubbels of een andere soort champagne? Staat nog eens leuk ook onder de boom en als jullie er met kerst niet aan toekomen, pop je ‘m gewoon met Oud&Nieuw! Cheers.

5. Een toffe gadget

Wil je dan toch een wat duurder cadeau geven? Ga dan voor een toffe gadget, want daar houden de meeste mannen wel van. Wat dacht je bijvoorbeeld van een smartwatch (is hij nooit meer te laat bij jou) of een nieuwe koptelefoon. Jongens worden er blij van, van technische snufjes!

6. Naar een voetbalwedstrijd

Is je vriendje lief een echte voetbalfan? Ook al vind je het niks, hij vindt het superleuk als jij met hem meegaat naar een voetbalwedstrijd. Scoor twee tickets en ga gezellig met hem mee. Wedden dat jij ook helemaal happy wordt, om je vriend met een grote lach op zijn gezicht te zien.

7. Bezorgen

Ben jij geen keuken prinses, maar wil je wel je lover verrassen met een heerlijke maaltijd? Kies er dan voor om bij je lover zijn/haar lievelings restaurant eten te bestellen. Dek de tafel mooi, steek kaarsjes aan en strooi wat rozenblaadjes. Zeker weten dat het eten goed gaat smaken en jullie een leuke avond krijgen.

8. Peperkoeken huisje

Ben jij gek op knutselen en lekker eten? Kom dan helemaal in de kerststemming met het maken van een peperkoeken huisje. Het is leuker dan het in eerste instantie klinkt. Jullie kunnen ervoor kiezen om er samen eentje te maken en jullie team spirit in te zetten of jullie kiezen ervoor om er allebei één te maken en een wedstrijdje te houden. Wie oh wie, maakt de mooiste? De winnaar krijgt natuurlijk een prijs. Spannend!

9. Kleding

Wij meiden willen graag verwend worden met af en toe een nieuwe tas of nieuwe kleding, maar ook je lover is hier stiekem gek op. Jongens kunnen namelijk ook genieten van kwalitatieve goede en mooie items. Verwen je lover daarom met kleding en probeer echt te gaan voor iets wat je vriendje leuk zal vinden!

10. Parfum

Een cadeautje waar jullie beiden iets aan hebben is een heerlijk geurtje. Weg met dat geurtje wat hij al jaren gebruikt. Het tijd voor een nieuwe parfum! Dan kun jij de hele dag aan je lover snuffelen en voelt hij zich het mannetje.

11. Sieraden

Ze zullen het niet snel toegeven, maar stiekem hebben ze graag sieraden als cadeautje. Denk aan een mooie ring, armband of horloge. Dit is iets waar hij heel lang plezier van kan hebben en zal je vriendje lief dan ook echt waarderen.

Beeld: Netflix: Bridgerton