Beauty

Kappers Utrecht: 5 x onze favoriete salons in Utrecht

Laten we eerlijk zijn, een bad hair day kan de hele dag ons humeur flink verpesten. Daarom laten we ons haar het liefst knippen door de allerbeste kapper die er is, er hangt nou eenmaal veel van af. Wil jij je haar laten doen in Utrecht? Wij zetten de beste kappers Utrecht voor je op een rij. 

Kappers Utrecht: Rob Peetoom

Wie kent 'm niet. Hij krijgt veel awards, en deze zijn niet onterecht. Het verschil dat deze kapper maakt in vergelijking met andere kappers, is dat ze hier kijken hoe je het haar van iemand zo kan knippen dat het past bij diegene's uitstraling en persoonlijkheid. Wij zijn in ieder geval om. 

Kappers Utrecht: Beichies
Voor een vriendelijk prijsje krijg je hier een goede kwaliteit terug. De kapsalon wordt gerund door een groep meiden. Ze zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en technieken, maar kijken ook goed naar jouw wensen en voorkeuren.

Kappers Utrecht: Haarfijn Kappers
Als je wacht op je trein en toch nog even snel je haar wil laten knippen, kun je langs bij deze kapper op Utrecht Centraal. Deze kapsalon biedt je een goede service, goede kappers en fijne prijzen. De locatie komt vast nog een keer van pas ;-). 

Kappers Utrecht: Anna Hair & Beauty
Bij deze kapper kom je in de persoonlijke stoel van de eigenaresse Anna. Ze kijkt naar jouw gezichtsvorm en door al haar ervaring weet ze precies wat voor kapsel hier bij past. Leuk dus als je op zoek bent naar een nieuwe coupe. Is je haar te kort geknipt? Lees dan hier hoe je het zo snel mogelijk weer laat aangroeien. 

Kappers Utrecht

Kappers Utrecht: Utrecht Hairstyle
Deze kapsalon vind je in hartje centrum. Handig dus als je tijdens het shoppen even langs de kapper wil. De eigenaren hebben al meer dan twintig jaar ervaring in het kappersvak, dus met jouw wensen weten ze zeker raad. Je kunt hier ook terecht voor je wenkbrauwen. 

Afspraak gemaakt? Doe dan hier alvast wat inspiratie op voor leuke nieuwe kapsels. 

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved