News

Danicio praat voor het eerst over Rodanya's zwangerschap

Toen Temptation Island-deelneemster Rodayna via Instagram bekend maakte dat ze zwanger is begonnen de roddels. Is haar ex Morgan de baby daddy of is het verleider Danicio. Het is nu duidelijk dat Morgan de vader is, maar Danicio was wel een tijdje in paniek en dacht even dat hij de vader zou zijn. Voor het eerst praat de Temptation Island-verleider over de zwangerschap van Rodanya. 

Danicio over zwangerschap Rodanya
Tijdens Temptation Island 2019 had Rodanya het erg gezellig met verleider Danicio en ook na het programma hadden de twee nog een tijdje (intiem) contact. Aan Shownieuws vertelt de verleider dat hij wel even stress had toen het nieuws naar buiten kwam dat Rodanya zwanger was. "Ik had wel even stress ja. Dat ik dacht dat het van mij was, maar gelukkig niet," vertelt de verleider. 

De twee hebben geen contact meer. Ze zien elkaar niet meer en spreken elkaar ook niet. Ook laat Danicio weten dat hij het bijzonder vindt dat Rodanya zwanger is van haar ex. Hij vertelt: "Ik heb er een dubbel gevoel bij. Ik bemoei me er niet mee, ik laat haar lekker haar ding doen. Ze is gelukkig."

Bron: Shownieuws | Beeld: Temptation Island

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved