Celebs

Dit is de vriendin van Noah Centineo

Heb jij een crush op acteur Noah Centineo en hoopte jij stiekem dat je 'm nog een keer tegen het lijf liep en het liefde op het eerste gezicht was? Slecht nieuws, want het schijnt dat onze Noah een vriendin heeft. Wie de gelukkige is? Dat lees je in dit artikel.

Noah Centineo niet meer vrijgezel
Acteur Noah Centineo, die je wellicht kent van de film To All The Boys I've Loved, is niet langer op de markt. Noooo! Het lijkt er namelijk op dat deze hottie een vriendin heeft. Zo'n haf jaar geleden gingen de geruchten dat hij het erg gezellig had met actrice Lily Collins, maar inmiddels schijnt hij een oogje te hebben op iemand anders en grote kans dat je haar kent.

Vriendin Noah Centineo
Noah zou volgens Us Weekly op dit moment samen zijn met model Alexis Ren. Volgens een bron haalde Noah de 22-jarige Alexis op bij van het vliegveld en kusten ze elkaar, daarnaast hielden ze elkaars handen vast. Daarnaast zijn ze ook gespot in een restaurant: “Hij sloeg een arm om haar heen en kuste haar voorhoofd terwijl ze een restaurant verlieten'' aldus de bron. Zelf hebben de twee de relatie nog niet bevestigd, maar wij vinden het een cute koppel.

Wist je dat er een vervolg komt op de film To All The Boys I've Loved Before? Hier lees je er alles over.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Alexis Ren (@alexisren) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Alexis Ren (@alexisren) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Alexis Ren (@alexisren) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Alexis Ren (@alexisren) op

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved