Series & Films

Dit weten we tot nu toe over het vervolg op de Netflix-film To All The Boys I've Loved Before

Heb jij de Netflix-film To All The Boys I've Loved Before al meerdere keren gezien? Snappen wij helemaal, want hallo Noah Centineo *heart eyes*. Een tijdje terug kwamen we al met heel erg goed nieuws, want er komt een vervolg op de Netflix-film To All The Boys I've Loved Before en er wordt al steeds meer bekend gemaakt over het tweede deel. YAS! Lees snel verder wat je allemaal kan verwachten van de TATBILB sequel. 

Vervolg To All The Boys I've Loved Before
In de Netflix-film To All The Boys I've Loved Before staat het leven van Lara Jean helemaal op zijn kop, omdat haar geheime liefdesbrieven zijn verstuurd naar haar vijf secret lovers... De film was een groot succes en logisch dus ook dat er een vervolg komt op To All The Boys I've Loved Before. 

♥ Cast To All The Boys I've Loved Before-vervolg
YAS! Het is officieel: hottie Noah Centineo en Lana Condor komen terug als Lara Jean en Peter Kavinsky in het tweede deel van To All The Boys I've Loved Before. Aan de eerste teaser te zien van de sequel kunnen we ook John Ambrose verwachten in de nieuwe film, maar het is nog niet bekend of acteur Jordan Burtchett hem weer zal spelen... 

♥ Opnames To All The Boys I've Loved Before-vervolg
Het is nog niet bekend gemaakt wanneer de opnames van de film starten, maar volgens Lana Condor heel erg snel. In een interview vertelt ze dat ze er nog niks over mag zeggen. "We hebben een startdatum, maar ik kan het niet vertellen. Maar we gaan hopelijk binnenkort schieten, wat geweldig zal zijn!" Ook vertelt Lana over een nieuw personage, John Ambrose: "Ik weet niet wie de rol gaat spelen, maar ik heb goede hoop dat het iemand is die net zo charming is als Noah." Wij hopen het ook!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door To All The Boys 💌 (@toalltheboysivelovedbefore) op

♥ Verhaallijn To All The Boys I've Loved Before-vervolg
Er is nog niks officieels bekend over het vervolg, maar aangezien er ook een boek is kunnen we wel een aantal dingen verwachten. Zo krijgt Peter Kavinsky namelijk concurrentie van John Ambrose. Enne, die John kan er nog weleens voor zorgen dat Peter Kavinsky wordt gedumpt door Lara Jean... Actrice Lana vertelt dat ze daar best wel bang voor is, ook omdat Noah a.k.a. Peter best wel veel fans heeft die boos gaan worden. Noah Centineo lijkt het wel leuk als er love triangles gaan komen, net als in de Twilight-films. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door To All The Boys 💌 (@toalltheboysivelovedbefore) op

♥ Netflix To All The Boys I've Loved Before-vervolg
Voor de eerste film had Netflix alleen de rechten gekocht, maar voor het vervolg van To All The Boys I've Loved Before gaan ze samenwerken met Paramount. Netflix heeft dus meer invloed op het vervolg. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door To All The Boys 💌 (@toalltheboysivelovedbefore) op

♥ Release To All The Boys I've Loved Before-vervolg
Er is een kans dat we het vervolg op TATBILB dit jaar nog kunnen kijken op Netflix. De opnames van de eerste film waren namelijk in de zomer van 2017 en de film was toen in augustus 2018 te zien. Anders wordt het waarschijnlijk 2020... Tot die tijd kijken we het eerste deel van To All The Boys I've Loved Before nog maar een keer. 

Bron: Seventeen.com | Beeld: Brunopress

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook