9 films om te kijken in de herfstvakantie

Films & Series door Esther

De zomer is nog maar net voorbij, maar waarschijnlijk ben jij nu al aan het aftellen tot de herfstvakantie. Lekker een week bijkomen van alle schooldrukte en natuurlijk de leukste films terugkijken. Haal je favoriete snacks maar vast in huis, want wij hebben de leukste films om te kijken in de herfstvakantie voor je op een rij gezet. Tijd voor een filmmarathon met je besties. 

De herfstvakantie is alweer aangebroken. Dat betekent dat je een week de tijd hebt om de nieuwste films te kijken. Benieuwd welke films je echt moet zien tijdens de herfstvakantie. We zetten ze voor je op een rij. 

Films op Netflix voor de herfstvakantie: 

1. Tall Girl
De nieuwe Netflix-film Tall Girl nog niet gezien? De film gaat over de 1,86 meter lange Jodi. Door haar lengte vindt ze het lastig om haar plek te vinden op school, want ze is jarenlang gepest en haat haar lange lichaam. Als er een knappe nieuwe boy op school verschijnt besluit ze haar leven te verbeteren. Zeker een aanrader voor de herfstvakantie. 

2. Alles Voor Elkaar
De film Alles Voor Elkaar gaat over vier vriendinnen die op één van hun dertigste verjaardag erachter komen dat ze niks hebben waargemaakt van hun dromen op de middelbare school. Als ze iets te veel drankjes op hebben besluiten ze daar verandering in te brengen. Alleen zetten ze hiermee wel hun relaties en vriendschappen op het spel... Een heerlijke film om met je vriendinnen te kijken tijdens de herfstvakantie. 

3. Dirty Dancing
Een klassieker die geweldig blijft om te kijken: Dirty Dancing. Hoe vaak je hem ook kijkt, het verhaal over de 17-jarige 'Baby' en haar dansleraar Johnny Castle blijft gewoon te leuk om naar te kijken. 

Films op Videoland:

4. Huisvrouwen Bestaan Niet
De twee zussen Gijsje en Marjolein willen hun moeder Loes helpen, die op het punt staat het familiehuis kwijt te raken. Alleen de bonus die Gijsje op haar werk kan verdienen lijkt het probleem op te kunnen lossen. Hiervoor moet ze met haar knappe collega Dominique zich verdiepen in 'de huisvrouw anno nu'. Een opdracht die voor meer dingen zorgt, dan alleen een flinke bonus. 

5. Doris
Fan van Bridget Jones Diaries? Dan is de Nederlandse versie Doris echt een aanrader. De film gaat over de gescheiden Doris die moeder is van twee kinderen. Ze heeft maar weinig dromen waargemaakt en dat terwijl iedereen om haar heen een succesvol leven heeft. Hilarische momenten gegarandeerd. 

6. Bachelorette
Vier vriendinnen komen naar New York City voor de bruiloft van een vriendin die is verloofd met de knapste man van New York. Alleen is die vriendin niet zo populair onder de vier vriendinnen. Dat levert heel veel grappige en hysterische momenten op de dag voor de big wedding. 

Films in de bios: 

7. Maleficent 2
Disney-fans opgelet, want Maleficent 2 draait vanaf 16 oktober in de bioscoop. Precies in de herfstvakantie, dus superleuk om naartoe te gaan. Een nieuw avontuur met Maleficent en Aurora. Alleen de trailer is al fan-tas-tisch!

8. F*ck De Liefde
Deze nieuwe Nederlandse film gaat over Lisa die middenin een scheiding zit. Haar vriendinnen nemen haar mee naar Curaçao, waar ze een hele aantrekkelijke man ontmoet. 

9. Friends 25: The One With The Anniversary
YAS! Friends bestaat 25 jaar en dat wordt gevierd met een speciale Friends Anniversary op 20 oktober. In de bioscoop zie je iconische afleveringen, exclusieve interviews en nog nooit eerder vertoonde beelden van je favoriete serie. Trommel je vriendinnen maar bij elkaar! 

Beeld: iStock