Dit Instagram-account laat rijke tieners een bizar bedrag betalen voor een shoutout

Lifestyle door karlijn

Dacht je alles tegenwoordig al voorbij te hebben zien komen op Instagram? Dan kan dit er nog wel bij. Een 20-jarige jongen richtte een Instagra- account op als experiment waarbij rijke tieners konden betalen voor een shoutout op de pagina. Het begon als een grapje, maar pakte toch anders uit...

Golden Price Tag

De website en Instagram-account Golden Price Tag werd opgericht door een 20-jarige jongen als experiment. Als je $1000 betaalt (of meer) kom je op de 'Golden Price Tag-pagina' te staan met daarbij het bedrag wat je ervoor betaald hebt. Een jongen betaalde zelfs €3000 voor een foto waarin hij in een sportwagen te zien is. 

De website bouwen
Leonard Weinstock is de twintiger achter het experiment. Hij leerde zichzelf om een website te coderen waarna hij besloot de website te bouwen. Je kunt een foto uploaden, je caption kiezen en aangeven hoeveel je wil betalen. Het minimum bedrag is €1000. Voordat de foto op de pagina komt te staan wordt er wel gekeken of het bij de "gold standard" past. 

Wie is er nou zo gek om zoveel geld te betalen om op deze pagina te staan? Horen we jullie denken. Toch zijn er blijkbaar genoeg rich kids die graag met hun geld pronken, tot nu toe staan er namelijk al vier tieners op de website. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door GOLDEN PRICE TAG (@golden_pricetag) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door GOLDEN PRICE TAG (@golden_pricetag) op


Ben jij benieuwd hoe je zelf meer volgers op Instagram krijgt? Check dan hier de tips. 


Bron: mashable.com | Beeld: iStock