Lifestyle

6 leuke herfstvakantie uitjes waardoor jij je de hele week niet hoeft te vervelen

Hè hè, de herfstvakantie is in zicht. De weken voor de vakantie leken eeuwig te duren, maar nu het eindelijk bijna zover is weet je eigenlijk niet zo goed wat je met al die tijd aan moet. Je gaat niet op vakantie dus het liefste doe je leuke dingen met je familie en vrienden. Gelukkig hebben wij van Girlscene veel inspiratie waar je vast wel iets uit kunt halen. 

In de herfstvakantie heb je eindelijk weer wat meer tijd voor je vrienden en familie, dus het is wel zo leuk om die tijd ook te benutten met leuke dingen. Wij zetten de leukste herfstvakantie uitjes voor je op een rij. 

Herfstvakantie uitjes: sieraden maken
Heb je zin in een creatief uitje? Ga dan je eigen sieraden maken met vriendinnen of je moeder. Je kunt ervoor kiezen om ergens een workshop te volgen, of een DIY door eigen kralen en kettingen te kopen en thuis aan de slag te gaan. Hoe leuk is het om na afloop je eigen unieke sierraad te hebben. 

Herfstvakantie uitjes

Herfstvakantie uitjes: wellness dagje
Na alle school- of werkstress is het super fijn om even lekker te kunnen ontspannen tijdens een dagje wellness. Er is vaak meer te doen dan alleen in een hete sauna, je kunt ook vaak in bubbelbaden, een stoomcabine of zwemmen. 

Herfstvakantie uitjes

Herfstvakantie uitjes: filmmarathon
Houd met je vriendinnen een non-stop Netflix-marathon op de bank. Eindelijk hebben jullie de tijd om alle films te kijken die al eeuwen lang op jullie lijstje stonden. Popcorn? Check. Dekentje? Check. Bekijk ook even deze vijf tips om niet in slaap te vallen tijdens jullie marathon. 

Herfstvakantie uitjes

Herfstvakantie uitjes: Walibi Fright Nights 
Tijdens de maand oktober kun je lekker griezelen in Walibi tijdens de Walibi Fright Nights. Het hele park is dan omgetoverd in Halloween sferen. Overal sta je oog in oog met zombies, hongerige freaks en andere enge personages.

Herfstvakantie uitjes: WONDR Experience
In Amsterdam is onlangs het WONDR Experience museum geopend, of eigenlijk beter een Instagramparadijs genoemd. Je vindt hier 15 creatieve ruimtes die zijn ingericht door jonge kunstenaars. Naast dat je er leuke foto’s kun maken is het net een soort speeltuin voor volwassenen. Je hebt er een blauwe ballenbak en kamers met glijbanen. 

Herfstvakantie uitjes

Herfstvakantie uitjes: shoppen in een onbekende stad
Shoppen is always a good idea. Waarschijnlijk ken je je eigen stad inmiddels helemaal uit je hoofd en daarom is het leuk om er ook eens op uit te trekken naar een nieuwe stad. Ontdek hier leuke nieuwe winkeltjes en lunchtentjes. 

Wil je liever toch even weg naar de zon tijdens de herfstvakantie? Check dan de leukste zonbestemmingen. Met onze exclusieve Ticketveiling kortingscode bied je voordelig mee op de leukste uitjes!

Beeld: iStock