Lifestyle

5 ideeën voor het zetten van een hand tattoo

Het zetten van een tattoo is natuurlijk altijd een beetje spannend. Als je nog niet helemaal uit bent over de plek, denk dan bijvoorbeeld eens aan een hand tattoo. Dit is een mooie plek om een tattoo te zetten omdat je hem niet steeds hoeft te verbergen. Iets pijnlijker dan andere tatoeages misschien, maar ja, wie mooi wilt zijn moet een beetje pijn lijden. Girlscene heeft de mooiste hand tattoo ideeën voor je verzameld zodat jij de beste keuze kunt maken. 

De eerste indruk maak je vaak met je handen, bijvoorbeeld doordat je iemand een hand geeft of de gebaren die je met je handen maakt terwijl je praat. Als je dus een hand tattoo neemt, is het belangrijk om eentje te kiezen waarmee je echt heel blij bent. Als je nog niet precies weet wat voor tattoos allemaal mooi zouden kunnen zijn voor op je handen, is hier wat inspiratie. 

Wil je samen met een vriendin een tattoo zetten? Kijk dan hier voor de perfecte tattoos. 

View post on Instagram
 

 

View post on Instagram
 

 

View post on Instagram
 

 


 

Belangrijk om te weten
Hier zijn nog een paar dingen die je moet weten als je een hand tattoo wilt laten zetten. Hierdoor kun jij een weloverwogen keuze maken voor het wel/niet nemen van een hand tattoo en ervoor zorgen dat je blij zal zijn met het resultaat.

– Een hand tattoo is pijnlijker om te zetten en ook bijna altijd zichtbaar. Het is een van de meest pijnlijke plekken om een tattoo te zetten omdat er meer zenuwen zitten. Het is een lichaamsdeel dat je moeilijker kunt verbergen dus het kan wellicht problemen opleveren als je ergens gaat werken. Als je sowieso nog twijfelt over een tattoo, lees dan deze tips en tricks.  

– Een hand tattoo heeft veel onderhoud nodig en vervaagt sneller. Doordat je handen constant gebruikt om bijvoorbeeld je handen te wassen of auto te rijden vervaagd een hand tattoo sneller. 

– Een hand tattoo is niet voor elke tattooartist weggelegd. Niet elke tattooartist heeft de skills om dit te doen omdat je handen een van de moeilijkste plekken zijn om mee te werken.

Beeld: Unsplash

Must reads 👀