News

Bye Bye Tinder: binnenkort kun je daten via Facebook

We gebruiken dagelijks social media om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, met vrienden te kletsen, of om vrienden te maken. Naast het gebruikelijk Instagram en Facebook, wagen sommigen zich ook aan datings-apps zoals Tinder. Jij ook? Goed nieuws, want binnenkort kun je namelijk daten via Facebook. Vergeet Tinder en Happn: Facebook it is!

Facebook Dating
Daten via Facebook, wie had dat verwacht? Blijkbaar is dat bedrijf echt van alle markten thuis. Alles wat je hoeft te doen om te kunnen daten op het platform is inloggen met je Facebook-account, waarna de app eventuele matches voor je zoekt. Deze keuze wordt gebaseerd op je voorkeuren, interesses en andere activiteiten op Facebook. Als de accounts voor je zijn verzameld is het aan jou de taak om op het profiel van anderen te reageren. Wees niet bang dat alles online komt, want alles wat binnen Facebook Dating gebeurt, blijft binnen Facebook Dating.

facebook dating

Matchen met vrienden
Als je wilt, dan kun je instellen dat foto's van jouw Insta-pagina ook geplaatst worden op je profiel in de dating-app. Je kunt er daarnaast ook voor kiezen om je eigen vrienden of volgens op een 'crush-lijst' te zetten, in de hoop dat zij dit ook bij jou doen. Is dat het geval? Dan is er een match! Zet de ander jou niet op de crush-lijst? Dan hoef je niet bang te zijn dat hij/zij er ooit achter komt dat dat andersom wel zo was, want dat blijft gewoon geheim.

Facebook Dating is vanaf a.s. donderdag beschikbaar in twintig landen. Helaas is Nederland nog niet aan de beurt. Nog heel even wachten dus, want volgend jaar komt Facebook Dating naar Europa. Wij zijn erg benieuwd of daten via Facebook een 'ding' wordt. Wat denk jij, is Tinder nu officieel verleden tijd?

Bron: Metro | Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook