Lifestyle

7 essentials voor de beste sleepover met je vriendinnen

Staat er binnenkort een sleepover gepland met je vriendinnen? Fun! Gezellig films kijken, uren bijkletsen en weinig slapen. Bereid je maar vast goed voor op de sleepover, zodat het de beste avond wordt met je vriendinnen. Wij delen hieronder de essentials voor de beste sleepover met je vriendinnen. 

1. Gezichtsmaskers
Wat is een sleepover met je vriendinnen zonder gezichtsmaskertjes? Niks! Haal dus genoeg gezichtsmaskers in huis, zodat jullie heerlijk kunnen ontspannen tijdens de sleepover. Om het nog grappiger te maken: zorg voor sheetmasks met dierenprint. 

 

2. Nagellak
Bij een sleepover met je vriendinnen hoort natuurlijk ook nagellak, zodat jullie elkaars nagels mooi kunnen lakken. Zorg voor verschillende kleurtjes lak, zodat iedereen zijn favo uit kan kiezen. 

 

 

3. Snacks
Snacks zijn écht onmisbaar tijdens een sleepover. Vraag aan je vriendinnen waar zij heel veel zin in hebben en zorg ervoor dat het in huis is. Snack time! In dit artikel geven we wat inspiratie voor heerlijke snacks. 

4. Films
Maak een lijstje met films die jullie heel graag willen zien. Of series natuurlijk. Zo kunnen jullie een gezellige filmmarathon houden tijdens de sleepover. Inspiratie nodig? Deze films zijn onmisbaar tijdens een sleepover met je vriendinnen. 

5. Pyjama
Vergeet natuurlijk niet allemaal om jullie cozy pyjama mee te nemen naar de sleepover. Of ga voor een grappige onesie. Die maken de foto's die jullie gaan maken nog leuker en het zit natuurlijk ook heel erg lekker. 

sleepover vriendinnen essentials
6. Camera
Heb jij of één van je vriendinnen een polaroidcamera? Neem die dan mee naar de sleepover. Zo kunnen jullie de girls night vastleggen en te gekke polaroids maken. Hebben jullie er geen? Haal dan een wegwerpcamera. Wedden dat er hele gekke en leuke foto's tussen zitten. 

 

7. Spelletjes
Hebben jullie genoeg van alle films en zijn de nagels gelakt? Speel dan een spelletje, zoals Skipbo, 30 Seconds of Exploding Kittens. Nog leuker: bedenk jullie eigen game. Dat maakt de sleepover met je vriendinnen nog leuker. 

 

 

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook