News

Donny Roelvink bekent drugsgebruik: 'Ik doe het verstandig'

Donny Roelvink kennen we natuurlijk allemaal van De Roelvinkjes. Waar zijn broer Dave er om bekend staat dat hij niet vies is van een feestje, staat Donny liever in de sportschool aan zijn wasbordje te werken. Tenminste, dat dachten we. Toch biecht Donny Roelvink op dat hij ook wel van een feestje houdt en dan ook weleens drugs gebruikt. Scroll snel door en lees wat hij erover heeft te zeggen.

De 21-jarige Donny vertelt in een interview met Beau Monde dat hij weleens drugs gebruikt. Hij biecht op dat hij 'weleens een pilletje' gebruikt op festivals met zijn vrienden. Zijn eerste (XTC)-pil nam hij op Sensation White: "Die viel zo goed dat ik het daarna vaker heb gedaan." Donny zegt dat hij zijn gebruik niet 'niet aan de grote klok wil hangen', maar Donny, je begrijpt toch wel als je dit in een interview zegt dat het al snel over internet raast, right?

donny roelvink drugs

"Ik zeg dit niet op Instagram, omdat ik daar jonge volgers heb en een soort voorbeeldfunctie vervul. Ik weet wat voor drugs ik gebruik, hoeveel, wanneer ik moet stoppen en hoeveel keer per jaar ik het doe. Ik doe het verstandig. Dan kan iedereen roepen dat ’ie het niet doet, maar 90% op zo’n festival doet het gewoon." Donny's favoriete festival is Amsterdam Open Air. "Een weekend lang feesten, altijd lekker weer."

Lees ook: Donny Roelvink en vriendin Amijé zijn uit elkaar

Beeld: Brunopress | Bron: Beau Monde, RTL Boulevard

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved