Fashion

5x influencers gespot met de festivaltrends van 2019

Yes, de zomer is hier en dat betekent ook dat het festivalseizoen helemaal is begonnen. Heb jij al plannen met je vriendinnen gemaakt? En misschien nog wel belangrijker: heb jij je outfit al bij elkaar geshopt? Op een festival kan je helemaal los gaan met je outfit, haar én je accessoires. Maar wat zijn eigenlijk de festival accessoires trends van dit jaar? Wij zochten het voor je uit.

Deze influencers hebben we al gespot met de nieuwste festival accessoires van 2019.

#1. Fabienne Hekman
De flat cap is nu helemaal hot en trendy. De flat cap is niet zomaar een petje. Het is een heel andere stijl, die je outfit nét even die extra touch geeft. Hij maakt je outfit stoer maar ook nonchalant. Je ziet de petjes vaak in oude films gedragen door krantenjongens, maar ook door zakenmannen, maar nu is het ook helemaal het festivalpetje van deze zomer. Ook nog een voordeel: zo verbrand je gezicht en hoofdhuid niet ;-).

View post on Instagram
 

#2. Queenofjetlags
Kralensieraden geven dé perfecte festivallook. Het maakt je outfit fleurig en zomers. Je kan er zelf eindeloos mee combineren. Hoe meer sieraden, hoe beter! Ook wij zijn fan van de zomerse accessoires, zie hieronder hoe wij deze toffe sieraden van Shella-jewelry combineren. Je shopt onderstaande sieraden (inclusief de rainbow ketting!) hier.

View post on Instagram
 

kralensieraden festivalkralensieraden festival

#3. Romee Strijd
Dat neon weer helemaal hip is dit seizoen wist je misschien al, maar ook in accessoires zijn ze niet te missen. Een opvallende tas naar een festival kan je outfit al helemaal fleeky maken. Romee strijd rockt haar neon outfit.

View post on Instagram
 

#4. Daelorian van der Kolk
Deze zomer gaan we veel items in ‘Ibiza-style’ zien op festivals. Het straalt vrijheid en wijsheid uit. Ook is het charmant en door de accessoires heel erg vrouwelijk en sexy. Bij deze look draag je nooit genoeg sieraden. Van riempjes met muntjes tot drie kettingen om je nek en een ‘bohemian hoed’ om je look helemaal af te maken. 

View post on Instagram
 

#5. Lauren Sophie Messack
Het vissershoedje, you hate it or you love it. Oké, wij geven toe: van de naam moet dit vrolijke hoedje het niet helemaal hebben. Maar gelukkig heeft het beestje in het Engels al een veel coolere naam, daar praten ze namelijk over de bucket hat. Steeds meer coole it-girls worden ermee gespot. Je creëert een stoere street style look door het te combineren met veel kettinkjes, sneakers en een jeans voor een festival. Maar met een funky vrouwelijke look maak je met het vissershoedje, een rokje en slippers een super fashionable look.

View post on Instagram
 

 

Beeld: iStock

Must reads 👀