Beauty

6 creatieve kapsels perfect voor deze zomer (én naar een festival)

YES! Het festivalseizoen is begonnen, heb jij er al één of misschien wel meerdere op de planning staan? Dan ben je vast al op zoek naar de leukste festival outfitjes en tofste zonnebrillen. Wat een festival extra leuk maakt, is dat je helemaal all out kunt gaan met je outfit. Zeg maar dag tegen die saaie kroegbroek, nu kun je écht uitpakken met looks. Denk dan vooral ook verder dan alleen aan je outfit, want je haar mag natuurlijk niet achterblijven. Vandaar dat wij de nodige inspiratie voor het ultieme festival kapsel op een rijtje hebben gezet!

1. Braids
Deze festivaltrend komt ieder jaar weer terug: vlechten. Eén vlecht, tien vlechten, visgraatvlechten... Het maakt niet uit. Bekijk hier de video hoe jij makkelijk de tofste vlechten kan maken.

2. Waves
Waves doen het altijd goed. Ze geven een nonchy look maar zijn toch heel sexy en vrouwelijk. Je kan waves ook heel leuk combineren met vlechten of glitters. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Longer, Fuller Hair. Instantly (@rapunzledhair) op

3. Glitters
We love glitters. Festivals zijn de perfecte gelegenheid dat je helemaal los mag gaan met glitters. We plakken glitters op ons gezicht, smeren glitters over onze armen en glittertattoos op onze benen. Maar waarom niet glitter in ons haar? Je haar hoeft er niet uit te zien als een kermisattractie, maar het kan wel dat beetje extra geven voor je festival look. Strooi wat glitters op je scheiding en tada, je bent klaar om te gaan. Heel easy maar wel heel shiny.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Santiago Fernandez Caparros (@santiago4stars) op

4. Disco knotjes
Knotjes zijn allang niet meer alleen voor Miley Cyrus. Ze staan super schattig en trendy. Knotjes zijn helemaal het dit festival seizoen. 

5. Get colourful 
Of het nou een paar gekleurde plukken zijn of een full on Kylie Jenner-kapsel is, alles kan. Dit festivalseizoen geldt: versier wat je versieren kunt. Je hoeft niet je helemaal naar de kapper maar je kan ook gewoon een spray of uitwasbare verf gebruiken. Alleen al een gekleurd lintje zoals Anna Nooshin maakt je outfit gelijk een stuk feestelijker.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin) op

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door LINDA HA (@hairwithlinda) op

6. Haarband
Wil je niet all out en houd je liever van basic? Doe een leuke haarband in. De haarband kan je helemaal bij je outfit matchen, in verschillende prints en kleuren. Deze festivallook is hartstikke snel gemaakt en dús perfect voor als je niet zo handig bent met haar.

festival kapsel haarband

Bron: Cosmopolitan.com, elle.com, seventeen.com | Beeld: iStock, GettyImages

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved