Beauty

Beautytrends 2019: deze trends zie je dit jaar overal

Laatst vertelden wij jullie alles over de fashiontrends van 2019, maar ook op het gebied van beauty staan er allemaal nieuwe trends op ons te wachten. Van yoga skin tot felle kleuren en glitters. In dit artikel lees je alles over de beautytrends voor 2019.

beautytrends 2019 beautytrends 2019 beautytrends 2019

Beautytrends 2019: Yoga skin
Wellicht heb je al gehoord over yoga skin, dit is een nieuwe foundationtrend voor een natuurlijke glow. Het tegenovergestelde van het pancake-effect dus. Hoe je zo'n prachtige glowy skin creëert? Je mengt in je hand ongeveer 70% foundation, 15% van je favoriete gezichtsolie, 10% strobingcream of liquid illuminator en 5% glow drops. Dit meng je tussen je handen en breng je aan op je gezicht. Hello glowowow!

 

Beautytrends 2019: Felle kleuren
Op de catwalk konden we er niet omheen: felle kleuren everywhere. Van neonkleurige lippen tot gekleurde eyeliners, in 2019 mag alles felgekleurd en wij zijn héél blij met deze trend.

 

Beautytrends 2019: Glitters
We luidden dit jaar niet alleen het jaar in met glitters, maar dragen in 2019 het hele jaar door glitters. Van glitters op je lippen, tot je oogleden en jukbeenderen, het mag dit jaar overal.
 

 

Beautytrends 2019: Blush
Naast felle kleuren op je ogen en lippen, mag er ook steeds meer kleur aanwezig zijn op je wangen. De blush is namelijk terug van weggeweest. Yay!

 

Welke beautytrends 2019 zijn jouw favorieten?Bron: Harpers Bazaar, Vogue

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook