Beauty

Met deze scheertips krijg jij de gladste benen ooit

De zomer in Nederland heeft even op zich laten wachten, maar deze week genieten we van tropische temperaturen. Dat betekent dat het tijd is om je beste zomer looks uit de kast te halen. Shorts, jurkjes en rokjes, eindelijk is het de tijd dat we met de blote benen de deur uitlopen. Scheren is natuurlijk geen must, maar als je het doet hebben wij de beste tips om de gladste benen ooit te krijgen! Met de volgende vijf tips maak jij je scheerbeurt stukken gemakkelijker.

1. Verwen jezelf met een fijne scrub
Wanneer je jezelf een scrubsessie geeft, verwijder je dode huidcellen. Als je dit niet doet gaan de dode huidcellen in je scheermesje zitten en zijn je mesjes binnen no-time bot. Ook gaat het scheren stukken soepeler na een scrubbeurt, doordat je benen gladder zijn en je haartjes gemakkelijker te bereiken zijn.

2. Scheer je benen onder de douche
Een makkelijke manier om je benen te scheren, is onder de douche. Onze grote tip: wacht tot het einde van je douche-routine. Dit is namelijk het beste moment om te scheren. Hoezo? Nou, door het water gaan je poriën openstaan en hierdoor scheer je haartjes gemakkelijker los. Wacht dus tot je conditioner intrekt en begin dan pas met scheren voor het optimale gladde resultaat.
Benen scheren Gillete
3. Investeer in een goed scheermesje
Een handjevol scheermesjes voor een paar euro klinkt als muziek in de oren, maar voor een optimaal resultaat raden wij aan om te investeren in een scheermesje. Op de Girlscene-redactie zijn we groot fan van de Gillette Venus Platinum Extra Smooth. De naam verklapt al dat je met dit nieuwe mesje van Gillette Venus een superglad resultaat krijgt. Dit komt omdat dit het eerste scheermesje voor vrouwen is met een metalen handvat, waardoor het scheermesje zwaarder is en voor een betere grip zorgt. De mesjes zijn gecoat met een diamant-achtig laagje dat de mesjes nog scherper, gladder en dunner maakt. De ovale vorm van de kop is op een speciale manier ontworpen dat het scheermesje perfect langs al onze vrouwelijke vormen glijdt. Love it! Geen ongemakken meer met haartjes waar je niet bijkomt. Enne, het is ook gewoon een mooi exemplaar in je badkamer. Kijk, daar houden wij vrouwen natuurlijk van ;-).

veuns platinum smooth

4. Smeren, smeren en nog eens smeren
Klaar met scheren? Smeer jezelf dan altijd in met een verzorgende crème of lotion om droge huid en rode bultjes te voorkomen. Je wil onder je jurkje natuurlijk wel met egale benen lopen.

5. Last, but definitely not least...
Veel meiden laten hun scheermesje nat in de douche liggen. Oeps, #guilty. Doe het niet! Droog je scheermesjes af en leg het op een droge plaats. Wanneer je dit niet doet word je scheermesje veel sneller bot en moet je 'm veel sneller in de prullenbak gooien, daarnaast heb je veel sneller kans op pijnlijke scheerwondjes. Geen fijn gevoel én geen gezicht, goed opbergen dus!

Gillete benen scheren
Gillette Venus Platinum Extra Smooth scheermesjes zijn vanaf nu te koop bij Etos en Kruidvat voor €17,99.

WIN een jaar lang gratis scheermesjes!
Pssssst: later deze week geven wij samen met Gillette Venus een jaar(!) lang gratis scheermesjes weg. Houd Girlscene.nl in de gaten dus!

*Dit artikel is geschreven in samenwerking met Gillette Venus

Beeld: Gillette Venus

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved