Beauty

Zo verdwijnen jouw acne littekens als sneeuw voor de zon

Last van acne littekens? Dat kan erg vervelend zijn, vooral als je onderhuidse ontstekingen hebt. Helaas wordt bijna iedereen geconfronteerd met acne, in mindere mate of juist in erge. Als eenmaal je puistjes verdwenen zijn, zit jij vaak nog met zichtbare littekens. Dat is erg frustrerend. Je hebt ein-de-lijk de gladde huid die je wilde, maar het probleem is nog niet opgelost. Gelukkig zijn er manieren om dit aan te pakken. Lees snel verder voor de tips. 

Het is belangrijk om een goed product tegen acne te vinden. Niet elk product werkt bij iedereen, dus het is een typisch geval van producten uitproberen. Helaas heeft het ook tijd nodig als je een product gebruikt. Wees dan ook niet teleurgesteld als je na een dag nog geen resultaat ziet. Wil je in de tussentijd alsnog je acne verdoezelen? Lees dan deze tips. Kijk eens voor producten bij jou in de buurt in de drogisterij, apotheek of supermarkt. Of bestel ze gewoon online! 

dr organic littekencrime

Dr. Organic Vitamine E Litteken/Striae Crème | €11,99
Deze crème zorgt er niet alleen voor dat je littekens verdwijnen, maar ook voor dat je gezicht hydrateert. Het trekt snel in en geneest. De crème doet wat het belooft!

acne

de tuinen huidolieDe Tuinen Vitamine E Huidolie | €10,39
Deze huidolie vervaagt je littekens en is goed voor je huid. De huidolie hydrateert je huid en zorgt ervoor dat het niet uitdroogt. Als je een hele droge huid hebt kun je meer van de olie gebruiken.

rozenbottel olieRio Rosa Mosqueta Rozenbottel Huidolie | €16,99
De rozenbottel huidolie is ideaal. Het vermindert niet alleen littekens, maar laat ook acne, pigmentvlekken en striae als sneeuw voor de zon verdwijnen. Er is ook nog een vitamine toegevoegd, namelijk vitamine A.

slakkencrimeDe Tuinen Slakkencrème | €29,99
De naam zal je misschien niet zo snel aanspreken, maar de crème is zeker goed. Je hoeft je geen zorgen te maken of het voor een droge huid bestemd is, want de crème is namelijk perfect voor de droge huid. Je huid wordt er ook superzacht van. ;-)

biodermal

Biodermal P-CL-E crème | €15,99
Biodermal is ideaal voor elke huidtype. Als je huid vet is of gevoelig dan is ie perfect. Je kunt de crème elke dag gebruiken als dagcrème -en nachtcrème. Op de plekken waar jij denkt dat je het nodig breng je het extra aan.  De crème is heerlijk zacht voor je huid.

littekencrime biodermalBiodermal Littekencrème | €15,29
Heb je toch nog extra verzorging nodig voor je acnelittekens? Dan bestaat deze fijne littekencrème van Biodermal nog, speciaal om jouw littekens intens te verminderen. Je hoeft je gezicht niet meer te verstoppen onder een laag foundation, daar zorgt de crème zeker voor!

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook