Fashion

Zeeman sneakers bestellen? Check het hier!

Zeeman kennen we natuurlijk vooral van tl-verlichting, goedkope rompertjes en basic witte t-shirts. Dat het merk toffe sneakers zou maken, had je vast nooit verwacht. Well, think again! Vorige week stonden mensen in de rij voor de spiksplinternieuwe Zeeman sneakers, die binnen een dag compleet uitverkocht waren. En nu hebben we goed nieuws, want Zeeman gaat de collectie weer aanvullen!

>> Pre-order de Zeeman sneakers hier!

zeeman sneakers

2 soorten sneakers

Het idee voor de sneaker ontstond uit de vraag waarom sneakers eigenlijk altijd zo duur moeten zijn. Daarom bedacht Zeeman een experiment: twee paar sneakers die even goed zijn en even lekker zitten. Het enige verschil? De prijs, de ene voor een spotgoedkoop Zeemanprijsje en de ander peperduur.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lizzy (@lizzyvdligt) on

Lees ook: Pak hier extra zomerkorting bij Zeeman!

Dure Zeeman sneaker

De dure variant (de Hybrid Z) kreeg een hele marketingcampagne met influencers als Lizzy van de Ligt en Sanne Poeze. Wie de designersneaker wilde moest zich inschrijven voor een loting. Wel 10.000 mensen meldden zich aan, terwijl er maar 500 sneakers gemaakt waren. Die waren dus binnen no time uitverkocht!

Basic Zeeman sneaker

De tegenhanger van de dure Hybrid Z, is de Basic Z. Een witte sneaker à la Stan Smith in een Zeeman jasje. Die kost maar €12,99, een echt Zeemanprijsje dus. En guess what, ie-der-een wil die sneaker hebben! Ze waren dan ook binnen no time uitverkocht in de webshop. Dikke pech voor wie te laat was? Nee dus, want Zeeman gaat de collectie weer aanvullen!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zeeman (@zeeman_textielsupers) on

Verschil sneakers

Hoe komt het dan dat de ene sneaker zoveel duurder is dan de andere? Dat komt dus door het productieproces. Van de dure sneaker waren maar 500 stuks gemaakt, terwijl de Basic Z wel 20.000 waren gemaakt. Daardoor kunnen ze veel goedkoper verkocht worden. Ook werd de dure Hybrid Z last-minute geleverd, terwijl de goedkope gewoon per containerschip vanuit China kwamen. De dure kregen trouwens ook een mooie verpakking én promotie influencers. Kost allemaal geld, hé!

Hier bestel je de Zeeman sneakers

Kun jij niet wachten om je voeten in die mooie witte sneakers te steken? Dan hebben we goed nieuws, want je kunt ze op de website van Zeeman bestellen. Samen met de rest van de 'swag'-collectie, met o.a. toffe T-shirts, sokken, heuptasjes en slippers! Het kan zijn dat jouw maat momenteel uitverkocht is, maar niet getreurd, want de collectie wordt binnenkort aangevuld. Houd de pagina dus goed in de gaten!

>> Pre-order de Zeeman sneakers hier!

Beeld: Zeeman

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook