News

Hier koop je hét basic witte T-shirt

Soms heb je van die dagen waarop het lijkt of je niks in je kledingkast hebt hangen. Dat ene jurkje is te bloot, het shirtje te saai en dat topje heb je al te vaak aan gehad… Herkenbaar, niet? Soms wil je dan gewoon even terugvallen op een basic outfit. Spijkerbroek met een basic wit T-shirt. Lekker makkelijk en toch super fashionable met een paar mooie sieraden. Wist je dat het perfecte basic witte T-shirt bij een echte budgetwinkel te koop is?

Hét basic witte t-shirt
Bepaalde fashion basics moet je gewoon in je kast hebben hangen, dit is namelijk dé life saver tijdens een kledingcrisis. Een wit basic T-shirt is dan ook gewoon in must in jouw garderobe. We hoeven gelukkig geen grote bedragen te spenden aan deze basis items, want het perfecte witte t-shirt scoor je namelijk gewoon bij Zeeman. En wacht maar tot je de prijs hoort…

Zeeman
Jawel de perfecte basic witte T-shirts liggen dus gewoon in de schappen bij Zeeman. Dit witte t-shirt hebben wij gescoord bij de mannenafdeling voor nog geen €2,50(!) en hij is nu al groot favoriet. Het shirt is ook te koop in de kleur zwart en grijs verkrijgbaar. Allemaal op naar Zeeman!