Lifestyle

Deze 9 (onbekende) YouTubers worden jouw nieuwe verslaving

Grote YouTubers zoals Monica Geuze, Nienke Plas en Mascha Feoktistova aka Beautygloss kennen we natuurlijk allemaal. We kijken zonder dat we het door hebben uren aan YouTube-video's weg en vinden het allemaal reuze interessant om te zien wat ze allemaal uitspoken. Naast deze powervrouwen zijn er nog een heleboel andere YouTubers die hun leven of de vetste beauty, fashion en lifestyle tips met ons willen delen. Op advies van de trouwe Girlscene lezeressen: deze negen YouTubers zijn zeker weten een duimpje omhoog waard.
 
Larissa Bruin → abonnees 28.625
Wanneer je een video van Larissa Bruin opzet word je direct vrolijk. Deze vrouw zit vol energie en hierdoor kijken haar video's heerlijk weg. Van shoplogs tot challenges met de leukste gasten (zoals haar vader) en toffe vlogs waarin ze van alles uitspookt.
Instagram: @larissabruin

Lenette Hermsen →  81.229 abonnees 
Als je van fashion houdt ben je op het juiste adres bij Lenette Hermsen. Zij probeert ontzettend veel kleding van de leukste merken en na het zien van haar video's maak jij nooit meer een miskoop. 
Instagram: @xlenette

♥ Sophdoesnails → 863.485 abonnees
Deze dame heeft opmerkelijk meer abonnees dan de andere YouTubers in dit lijstje, maar dat komt ook doordat ze uit Engeland komt en hierdoor een stuk internationaler is dan de rest. Hoewel je misschien denkt dat Sophie alleen haar nagels doet, is dat alles behalve waar. Ze is een allround beauty vlogger en doet de leukste en meest creatieve challenges. Bekijk de onderstaande video en je begrijpt wat we bedoelen.
Instagram: @soph

♥ Boncolor → 43.080 abonnees
Op het YouTube-kanaal van Boncolor vind je alles, maar dan ook écht alles. Van Girltalk, tot kringloopkwartier en vlogs waarin ze van alles beleeft. Als je niet weet wat je kijken moet raak je sowieso uren verdwaald in Bonnie's video's.
Instagram: @boncolor

♥ Tess Christine → 2.427.999 abonnees
Tess Christine is zoals je ziet geen kleine YouTuber, maar heeft rustig een achterban van bijna 2.5 miljoen subscribers. Ook Tess komt net zoals Sophdoesnails niet uit ons kikkerlandje, maar is zeker het kijken waard. Ze maakt de mooiste reisjes, showt je haar outfits en neemt je mee in haar leven. Het fijne aan de video's van Tess Christine is dat ze niet allemaal heel lang zijn en hierdoor kijken ze heerlijk weg. Hoe leuk is deze Insta-hotspot video?
Instagram: @tesschristinexo

♥ Eva Rose → 30.668 abonnees
Met de video's van Eva Rose ben jij binnen no-time een pro in plannen, houd je je kamer altijd netjes en ga jij positiever en productiever door het leven dan ooit tevoren. Eva Rose is voortaan jouw online beste vriendin.
Instagram: @evarose.yt

♥ Cornelia Grimsmo → 194.972 abonnees
''Positive mind, positive life'' vind je in de omschrijving van Cornelia Grismo en dat is precies waar haar YouTube-kanaal om draait. Je vindt op haar kanaal video's over meditatie, voeding, sport, beauty en zoals je hieronder ziet: de nodige portie self-love
Instagram: @corneliagrimsmo

♥ MADEBY Noelle → 21.095 abonnees
Ben jij student? Dan is MADEBY Noelle dé YouTuber die jij moet volgen. Zo laat ze haar leven zien als AMFI-student, test ze ontzettend veel eten (we like) en durft ze uitdagingen aan te gaan, zoals: een jaar geen kleding kopen. Iek! Onze grootste nachtmerrie. Bekijk hieronder waarom Noëlle deze challenge aanging.
Instagram: @noelle_as

♥ Living Manel → 3.466 abonnees
Het YouTube-kanaal van Manèl de Swart is een totaal ander kanaal dan die van de bovenstaande YouTubers. In de video's van Living Manel zie je hoe Manèl omgaat met haar psychische problematiek. Ze vertelt over therapieën en neemt je mee in haar strijd die haar tot de dag van vandaag nog steeds bezighoudt. Zeker het kijken waard.
Instagram: @livingmanel


Bedankt lieve Girlscene lezeressen!

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook